Kinderen

Voorzieningen voor kinderen

Op Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal in Drenthe is een echte kindercamping. De uitgebreide speel- en sportvoorzieningen staan garant voor een aangename gezinsvakantie. De favoriete plek voor kinderen is de recreatieplas met zandstrand.


Recreatieplas met zandstrand
De recreatieplas met strandje nodigen kinderen uit om met water en zand te spelen. Op de recreatieplas kun je met een bootje of kano varen of lekker dobberen met een luchtbed. Op het strand met speeltoestellen vermaken de kinderen zich met hun nieuwe vriendjes. 

Camping met binnenzwembad en buitenzwembad
Vakantiepark Hunzedal biedt haar gasten gratis toegang tot zowel het binnenzwembad als het buitenzwembad op de camping. Natuurlijk is de glijbaan in het binnenzwembad favoriet.

Indoor speeltuin en bowling
Vakantiepark Hunzedal heeft een overdekte speeltuin met leuke speeltoestellen. Bovendien kun je op het vakantiepark zelf een bowlingbaan huren. Bowlen is leuk voor het hele gezin.

Adventure hal
In de overdekte Adventure hal is het mogelijk om mee te doen met klimmen op de klimmuur of handboogschieten, activiteiten die op Vakantiepark Hunzedal worden georganiseerd.