Toeristische attracties

Toeristische attracties

Bij Camping De Katjeskelder

Bij een verblijf op Camping De Katjeskelder hoef je je nooit te vervelen. Zowel op de camping als in de omgeving van de camping is genoeg te doen! Kijk hieronder voor enkele tips die op korte afstand van de camping te vinden zijn.


De Efteling in Kaatsheuvel (17 km)
Laat je betoveren in de Efteling tijdens een dagje in het grootste attractiepark van Nederland. Hier komen sprookjes tot leven, gaan dewaaghalzen in spannende achtbanen, luister je naar een boom die de mooiste verhalen vertelt of maak je met de hele familie een zweefvlucht door een woud vol efljes en trollen. De Efteling is voor iedereen, jong en oud, een dag vol vermaak. Ontdek dit unieke park, midden in de natuur tijdens een verblijf op Camping De Katjeskelder. 

De Beekse Bergen in Hilvarenbeek (28 km)
Op nog geen half uurtje rijden van Camping De Katjeskelder ga je op Safari in Afrika bij de Beekse Bergen. Maak kennis met bijzondere dieren en bewonder ze in hun natuurlijke habitat terwijl je ervaart hoe mooi de natuur is. Ga op safari en kom oog in oog te staan met meer dan 150 diersoorten. Bezoek de roofvogelshow, vaar mee met de boosafari of voel jezelf een aapje in de Speelberg 'Kilimanjaro'. 

Bobbejaanland in Lichtaart, België (61 km)
In pretpark Bobbejaanland in België kun je je prima een dagje vermaken. Met meer dan 40 attracties, variërend van rustig tot intens valt er voor iedereen wat te beleven. Er zin waterattracties, achtbanen en een compleet Kinderland voor de kleintjes. Door het jaar heen staan er leuke evenementen en spectaculaire shows op het programma. 

Speelgoed & Carnavalsmuseum in Oosterhout (3 km)
Als je aan Brabant denkt, denk je ook gelijk aan Carnaval. Op een steenworp afstand van de camping vind je een grote verzameling aan speelgoed. Neem een kijkje in de Speelgoedkast en het Poppenparadijs of woon een verrassende toverlantaarnvoorstelling bij. Heerlijk voor een dagje uit met kinderen, zij zullen zich hier prima vermaken! In het Carnavalsmuseum maak je kennis met de geschiedenis van carnaval in Oosterhout.