Toeristische attracties

Toeristische attracties

in de omgeving van Bospark 't Wolfsven

Hieronder vind je een overzicht van alle leuke attracties die in de omgeving van Bospark 't Wolfsven zijn gelegen.


Attractiepark Toverland
Het attractiepark Toverland in Sevenum (Noord-Limburg) biedt wel meer dan dertig attracties voor alle leeftijden. Je vindt de attracties verdeeld over zes betoverende werelden. Met de hele familie zul je gegarandeerd een magisch mooi avontuur beleven.  Maak een ritje in de spectaculaire achtbaan Fenix, loop door de themagebieden Port Laguna en Avalon. Of kies voor een spetterend avontuur in de bootjesattractie Merlin's Quest. Tevens worden er voorstellingen en shows gegeven, en natuurlijk zijn er verschillende horecagelegenheden op het park.

Philips Museum
Waar het in 1891 allemaal begon, toen Gerard Philips de eerste gloeilamp ontwikkelde. Hedendaags is in de oude fabriek het Philips Museum gevestigd. Leer vanalles over de historie, maar ook over het heden en de toekomst. In het Museumcafé kun je terecht voor een hapje en drankje. In de Museumshop kun je boeken en souvenirs kopen.

De Beekse Bergen
Op safari tijdens je vakantie? Dat kan bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, en wel te voet, in de auto, met de boot of de bus! Al je zintuigen worden geprikkeld gedurende je avontuur door de savannes en bossen. Maak kennis met dieren als olifanten, giraffen en leeuwen in een prachtige natuur. Kortom: een unieke belevenis om nooit meer te vergeten!

Kasteel Helmond
Het kasteel in Helmond is de grootste waterburcht van Nederland. In dit eeuwenoude kasteel wordt verteld over de adelijke families Van Berlaer, Van Cortenbach, Van Arberg en Wesselman van Helmond. Ontdek de verhalen over macht, liefde, oorlog en bedrog die zich circa 700 jaar geleden afspeelden.

Van Gogh Village
In het Brabantse Nuenen loop je letterlijk in de voetsporen van Vincent van Gogh! In het museum Vincentre  worden de verhalen, brieven en schilderijen van deze wereldberoemde kunstschilder getoond.

KlimKong Sevenum
Op een half uurtje rijden van het Bospark 't Wolfsven, kom je bij KingKong in Sevenum. Dit avontuurlijke ecoklimpark is gelegen op De Schatberg. Samen met de hele familie beleef je hier een spannend avontuur in ladders, touwbruggen of op de zipline.