Activiteiten

Fietsen

Fietsen

vanuit Bospark 't Wolfsven

Vanaf Bospark 't Wolfsven maak je mooie fietstochten door de Brabantse natuur. Je kunt met je eigen fiets er op uit, maar het park biedt ook fietsverhuur. De camping ligt aan de Strabrechtse Heide, hier kun je op de fiets prima van de flora en fauna in dit natuurgebied genieten.


Je kunt heel gemakkelijk de omgeving van Mierlo verkennen op de fiets. Via www.fietsnetwerk.nl kun je je eigen fietsroute samenstellen en de Brabantse natuur ontdekken. Deze speciale fietsnetwerk app geeft je alle leuke tips voor onderweg die passen bij je persoonlijke voorkeuren: perfecte afstapmomenten, mooie bezienswaardigheden en gezellige restaurantjes. Aan het einde van de dag kom je vol mooie indrukken weer thuis na een prachtige fietstocht door Noord-Brabant. 

In de omgeving kun je ook de Groote Heide en het Leenderbos vinden. Of maak een gevarieerde fietstocht door een schitterend landschap met bossen, heides en water. Of ontdek de watermolens in de omstreken en fiets langs het Wilhelminakanaal, door Nuenen en Brandevoort. Een interessante route is de Van Goghroute of de Innovatie fietsroute in Eindhoven.