Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over bijkomende kosten, openingstijden en meer ....

Om je verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Vakantiepark Klein Vink staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld.


Receptie 
Het telefoonnummer van de receptie van Vakantiepark Klein Vink is 0031 (0)774 732 525.  Bij (on)verwachte late aankomst verzoeken wij je de receptie te informeren. Vertrek je buiten de openingstijden van de receptie om dan wordt ook na het vertrek de woning gecontroleerd op eventueel aangebrachte schade. Borg ontvang je uiterlijk een week na je vertrek op je rekening gestort mits er geen schade is. Lever hiervoor altijd de waarborg-inventarisenveloppe in bij de receptie. Als er schade in de woning is gevonden ontvang je hier bericht over.

Aankomst en vertrek huuraccommodaties
Op de dag van aankomst kunt u inchecken tussen 15:00 en 18:00 uur. Op de dag van vertrek kan de accommdatie tot uiterlijk 10:00 uur gebruikt worden.

Aankomst en vetrek kampeerplaatsen
Op de dag van aankomst kan de kampeerplaats tussen 15:00 en 17:00 uur in gebruik genomen worden. Op de dag van vertrek dient de kampeerplaats om 11:00 uur weer vrij te zijn.

Inchecken op de camping
Gasten van Klein Vink en Résidence Spa Arcen die een huuraccommodatie geboekt hebben kunnen automatisch inchecken indien zij een Keycard thuis hebben ontvangen. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, ben je automatisch ingecheckt op het park en kun je doorrijden naar je vakantieverblijf. Hier kun je de Keycard gebruiken als sleutel.

*Heb je een arrangement geboekt? Dan dien je voor 18.00 uur aan te komen als het arrangement diezelfde dag nog ingaat.
* Kom je na sluitingstijd maar vóór 22.30 uur aan dan kun je je melden bij de receptie van Thermaalbad Arcen. Verwacht je buiten deze tijden aan te komen dan dien je de receptie te informeren via 0031 (0)774 732 525

Verplicht te betalen bijkomende kosten bij een kampeerplaats

 • Toeristenbelasting en andere heffingen: € 2,17 p.p.p.n.
 • Reserveringskosten kampeerplaats: € 10,00


Verplicht te betalen bijkomende kosten bij een huuraccommodatie

 • Waarborg typen AS4A en AS4B: € 65,00
 • Bedlinnen in een huuraccommodatie: € 8,50 per persoon
 • Reserveringskosten huuraccommodatie: € 30,00
 • Toeristenbelasting en andere heffingen: € 2,43 p.p.p.n.


Optioneel te reserveren en te betalen kosten

 • Eindschoonmaak typen AS4A en AS4B: €  65,00
 • Opgemaakte bedden bij aankomst: € 13,50
 • Textiel compleet pakket (bedlinnen, badhanddoek, handdoek, 2 theedoeken, 1 keukenhanddoek): € 13,00
 • Babypakket (kinderbed, -stoel, -badje, -box) (geen bedlinnen): € 23,50
 • Peuterpakket (kinderbed, -stoel) (geen bedlinnen): € 20,00
 • Huisdier (aangelijnd op het park): € 12,50


Daggasten/bezoekers
Bezoekers zijn van harte welkom op Camping Klein Vink en Résidence Spa Arcen. Wanneer bezoekers overnachten dien je dit vooraf te melden bij de receptie. Bezoekers kunnen dan hun auto parkeren op de algemene parkeerplaats bij de ingang.

Internet
In alle huuraccommodaties op Klein Vink is gratis WiFi beschikbaar. Kampeerders kunnen tegen betaling van WiFi gebruikmaken.

Parkeren
Per accommodatie/kampeerplaats kan er één auto geparkeerd worden.

Zwembad
Je maakt gratis gebruik van het zwembad op Camping Klein Vink. Op verzoek dien je je te legitimeren met de keycard. Bezoekers kunnen een toegangskaart kopen bij de receptie en kunnen hiermee het zwemparadijs betreden.
Buiten de schoolvakanties om worden er op maandag tot en met vrijdag zwemlessen gegeven in het zwembad tussen 15.00 en 19.00 uur.

Horeca
Op Klein Vink zijn een (à la carte) restaurant, een eetcafé met bar en een snackbar aanwezig. Voor de (dagelijkse) boodschappen kun je terecht in de supermarkt op het vakantiepark.