Zwembaden

Zwembaden en overdekt zwembad

Op en bij Panorama Camping Gulperberg

Panorama Camping Gulperberg is een camping met een nieuw en verwarmd buitenzwembad. Maar ook als je op zoek bent naar een camping in Limburg met een overdekt zwembad, dan is Panorama Camping Gulperberg ideaal. Je krijgt tijdens je verblijf op de camping namelijk gratis toegang tot het overdekte subtropische zwembad Mosaqua. De zwembaden op Panorama Camping Gulperberg bieden kinderen en volwassenen een vakantie boordevol waterplezier.


Camping met zwembad
Het zwembad op Panorama Camping Gulperberg is helemaal nieuw. Vanaf 2016 is het zwembad op de camping verwarmd en dat zorgt voor optimale omstandigheden om lekker te zwemmen.  Bij het zwembad is het niet moeilijk om je te vermaken. Het is een plek voor kinderen om met hun vriendjes afspreken. In de vakantieperiodes wordt regelmatig een luchtkussen neergezet, zodat kinderen heerlijk kunnen glijden. Rond het zwembad is een ligweide waar volwassenen kunnen ontspannen en genieten van het zonnetje.

Klein zwembad
Ook de kleintjes verdienen veel waterplezier. Speciaal voor hen heeft Panorama Camping Gulperberg een rond zwembad voor kleine kinderen. Hier kunnen zij oefenen met zwemmen, maar vooral veel plezier beleven met waterspeelgoed.

Gratis toegang overdekt zwembad
Op slechts een paar honderd meter van Panorama Camping Gulperberg ligt een prachtig overdekt zwembad. Het subtropische zwembad eindigt al jaren hoog in de verkiezing Zwembad van het Jaar en biedt plezier voor kinderen en volwassenen. Met glijbanen, wildwaterbaan, speelschip, whirlpools en nog veel meer, is het zwembad Mosaqua een populaire plek om naar toe te gaan. Gasten hebben tijdens hun verblijf op de camping gratis toegang to het subtropische zwembad Mosaqua. Een unieke deal!