Sanitair

Sanitair

Op Panorama Camping Gulperberg

Panorama Camping Gulperberg investeerde in 2014 in nieuwe sanitair gebouwen. In deze sanitair gebouwen vind je toiletten, wascabines en douches. Daarnaast is er ook een wasserette. Het sanitair is modern waarbij het je voorziet van alle gemakken.


Sanitair gebouwen
De sanitairgebouwen van Panorama Camping Gulperberg zijn onlangs vernieuwd. Tijdens jouw vakantie ben je voorzien van sanitair dat modern, compleet en hygiënisch is. De sanitair gebouwen liggen verspreid over 4 plekken op de camping. Elk sanitair gebouw is voorzien van wastafels met warm water, wascabines, douches, gezinsdouches, een babyroom, afwasplaatsen, textielwasplaatsen en een chemisch toilet. Bovendien heb je voor het gebruik van de douches en warmwatervoorzieningen geen muntjes nodig en is het warme water inbegrepen. Zo kun je onbezorgd gebruik maken van de sanitaire voorzieningen.

Wasserette
Wil je tijdens jouw vakantie een was kunnen draaien? Bij Panorama Camping Gulperberg is dat geen probleem! Op de camping staat een goed uitgeruste wasserette met strijkstation dat je kunt gebruiken. Als je een wasserette wilt reserveren dan is dit mogelijk bij de receptie tijdens openingstijden. De wasserette is geopend van 8.00 tot 23.00 uur.