Horeca

Horeca

Op Panorama Camping Gulperberg

Op Panorama Camping Gulperberg kun je genieten van streekgerechten in het restaurant. Het restaurant beschikt ook over een zonnig terras. Voor een mooi uitzicht over Gulpen en het heuvelachtige landschap ga je naar het plateauterras van de camping. Heb je geen zin om te komen, maak dan gebruik van onze afhaalservice.


Restaurant
In het restaurant word je verwelkomd in een sfeervolle inrichting en voorzien van de beste service. Bij vakantie hoort lekker eten en in het restaurant krijg je de gelegenheid om heerlijke en verse streekgerechten te proberen. Gebakken forel, biefstuk en een stoofpotje Limbourg ontbreken niet op  de menukaart.

Zonnig terras
Wil je een drankje drinken of heb je lekkere trek? Het restaurant beschikt over een zonnig terras waar je kunt genieten van diverse lekkernijen. Hier kun je verschillende bieren proeven, een Limburgse vlaai eten of genieten van een verkoelende ijscoupe. Een zonnig terras met uitzicht op de speeltuin.

Plateauterras
Panorama Camping Gulperberg biedt je ook de mogelijkheid om onder het genot van een hapje of een drankje te genieten van het adembenemende uitzicht op het platauterras. Vanaf dit punt kun je het prachtige Limburgse landschap bewonderen. Op en top vakantie.

Afhaalservice
Heb je geen zin om te koken of trek in iets lekkers uit ons restaurant? Naast het restaurant bevindt zich de afhaalservice. Hier kun je terecht voor kleine gerechten zoals snacks en pizza. Je bent tenslotte op vakantie!