Prijsinformatie

De prijzen voor accommodaties zijn per eenheid.
De prijzen zijn exclusief € 15,50 reserveringskosten, € 1,60 toeristenbelasting p.p.p.n., € 8,00 p.p. lakenpakketten en schoonmaakkosten € 27,50.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00  - 17.30 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Een tent huren

Op Panorama Camping Gulperberg

Voor gezinnen met kinderen ontwikkelde BestCamp in samenwerking met Studio 100 en Plopsaland de Kabouter Plop Familietent. De tenten zijn helemaal nieuw en kun je exclusief huren bij BestCamp.

De Kabouter Plop Familietent is een tent die veel extra beleving biedt voor de kinderen. De oppervlakte is ruim met 5x5,2 m. De Kabouter Plop Familietenten liggen centraal op de camping dichtbij één van de nieuwe sanitair gebouwen. De Kabouter Plop Familietenten zijn volledig ingericht met een tafel en stoelen, een keukenblok met keukengerei en 2 aparte slaapcabines. De 2 slaapcabines hebben beide 2 aparte bedden. Een verblijf in een van de Kabouter Plop Familietenten is geschikt voor maximaal 4 personen en een onvergetelijk avontuur!

Huurtenten Panorama Camping Gulperberg