Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over bijkomende kosten, openingstijden en meer ...

Om je verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Panorama Camping Gulperberg staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld.


Receptie
De aankomstdagen en vertrekdagen op Camping Gulperberg Panorama verschillen. Bij aankomst en vertrek kunnen gasten zich melden bij de receptie. De receptie is 7 dagen per week geopend. Doorgaans is de receptie geopend van 09.00-17.00 uur, van 09.00-18.00 uur of van 09.00-20.00 uur. De actuele openingstijden van de receptie kunt u ter plaatse opvragen. Mocht de receptie zijn gesloten bij aankomst dan kunnen gasten het telefoonnummer bellen dat naast de voordeur hangt. Tijdens uw verblijf kun je  terecht bij de receptie of het restaurant voor al je vragen.

Aankomst en vertrek huuraccommodaties
Op de dag van aankomst kun je vanaf 15:00 uur terecht in de huuraccommodatie. Op de dag van vertrek dien je deze uiterlijk om 10:00 uur te verlaten.

Aankomst en vertrek kampeerplaatsen
Op de dag van aankomst kunt u vanaf 12:00 uur terecht op de kampeerplaats. Op de dag van vertrek dient deze  uiterlijk om 11:00 uur  weer vrij te zijn.

Verplicht te betalen bijkomende kosten

  • Reserveringskosten:  € 17,00 per reservering
  • Toeristenbelasting en andere  heffingen: € 1,75 per persoon per nacht


Verplicht te betalen bijkomende kosten in huuraccommodaties

  • Bedlinnen: € 9,- per persoon
  • Eindschoonmaak Bungalowtent, BestCamp Familietent,  Wood Lodge: € 29,00
  • Eindschoonmaak chalet, luxe chalet: € 49,00

Optioneel bij te reserveren in huuraccommodaties

  • Handdoekenpakket: € 5,50 per handdoekenpakket
  • Keukenlinnenpakket:  € 5,50 per keukenlinnenpakket

Voor verhuurartikelen kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid.

Optioneel bij te reserveren op kampeerplaatsen

  • Koelkast: € 7,- per dag
  • Huisdier: € 5,50 per nacht in hoogseizoen/€ 4,50 per nacht in laagseizoen

Voor verhuurartikelen kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid.

Betalingsmogelijkheden
Op Camping Gulperberg Panorama kan met pin en contant geld betaald worden.

Huisdieren
Op Camping Gulperberg Panorama zijn maximaal twee huisdieren toegestaan op de kampeerplaatsen. In de huuraccommodaties zijn geen huisdieren toegestaan. De kosten voor een huisdier zijn € 5,50 per huisdier per nacht in het hoogseizoen en € 4,50 per huisdier per nacht in het laagseizoen.

Daggasten/bezoekers
Op Camping Gulperberg Panorama zijn daggasten/bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Het tarief hiervoor bedraagt € 5,50 per persoon per nacht in het hoogseizoen en € 4,50 per persoon per nacht in het laagseizoen.

Internet
Op Panorama Camping Gulperberg kun je op het hele terrein gratis gebruiken maken van het open WIFI netwerk. 

Parkeren
Op Camping Gulperberg Panorama is het toegestaan één auto te parkeren bij de kampeerplaats en/of huuraccommodatie. Mochten er meerdere auto’s zijn, dan kunt u deze op de bezoekersparkeerplaats parkeren.

Zwembad
Camping Gulperberg Panorama beschikt over een geheel vernieuwd buitenzwembad met apart peuterbad. De kleintjes kunnen zich dus ook vermaken, er is voor iedereen genoeg waterplezier! De zwembaden zijn verwarmd. Het zwembad is geopend van 1 mei tot 1 september van 09.00 tot 22.00 uur, wel afhankelijk van de weersomstandigheden. De actuele openingstijden worden ter plaatse gepubliceerd.

Vlakbij de camping is het subtropisch zwemparadijs Mosaqua gelegen. Ook van dit zwembad zijn de actuele openingstijden bekend bij de receptie van de camping.

Horeca
Camping Gulperberg Panorama beschikt over een restaurant, een terras, een afhaalservice en een winkel. Deze zijn in het hoogseizoen dagelijks geopend. De openingstijden kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen. De openingstijden hieronder vermeld zijn een indicatie. Hiervan kan worden afgeweken al naargelang de drukte.