Mountainbiken en fietsen

Mountainbiken en fietsen

in het "fietsparadijs" van Limburg

Voor wie een passie voor fietsen heeft, is Limburg een ideale vakantiebestemming. De fietsroutes door het mooie Limburg zullen je veel plezier geven. Tijdens de fietstochten maak je kennis met het heuvelachtige Limburg en de veelzijdigheid van het mooie landschap. Niet voor niets staat Limburg bekend als “het fietsparadijs!”


Met de mountainbike, de racefiets, de toerfiets of de elektrisch fiets brengen veel fietsliefhebbers jaarlijks een bezoek aan het fietsparadijs Limburg. De provincie Limburg beschikt over een systeem van fietslussen waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel kilometer je fietst. Daarnaast heeft Limburg een aantal fietsroutes langs de Cauberg, de Keutenberg of de Gulperberg. De hoogste bergen van Nederland zijn een uitdaging om te beklimmen.

Meerdere landschappen
Welke fietsroute je ook kiest, je zult meerdere landschappen doorkruisen. Je zult bossen, velden, heuvels, heide en beekjes tegenkomen die het Limburgse landschap kenmerken. BestCamp verhuurt exclusief de nieuwe stacaravans op Panorama Camping Gulperberg, ideaal voor een vakantie met z’n tweeën, maar ook met de fietsclub.