Toeristische attracties

Toeristische attracties

In de omgeving van Roompot Beach Resort

Bij een verblijf op Roompot Beach Resort hoef je je nooit te vervelen. Zowel op de camping als in de omgeving van de camping is genoeg te doen! Kijk hieronder voor enkele tips die op korte afstand van de camping te vinden zijn.


Zeeuws Museum (20 km)
In de Middeleeuwse Abdij van Middelburg bevindt zich het Zeeuws Museum waar je verrassende en eigentijdse presentaties kunt bewonderen die een onverwachte kant van Zeeland laten zien. Er zijn verschillende exposities te bewonderen. Aan de hand van een serie unieke, wereldberoemde wandtapijten met zeeslagen uit de 16de eeuw beleef je de Tachtigjare Oorlog of verwonder je in de Wonderkamers over de schatten en rariteiten die Zeeuwen eeuwenlang verzamelden.

Deltapark Neeltje Jans (11 km)
Ga op avontuur bij Deltapark Neeltje Jans; het meest leerzame en leukste uitje met de hele familie! Ontdek alles over de Deltawerken en de watersnoodramp van '53. Maar er is meer..: een spectaculair aquapark met glijbanen, een bluereef aquarium met haaien, avontuurlijke attracties en verschillende shows en presentaties.

Het Arsenaal, piratenpark en zeeaquarium (29 km)
In Het Arsenaal van Vlissingen sta je oog in oog met echte haaien, aai je de roggen en verbaas je je over de veelkleurige tropische vissen. Er zijn vier verschillende aquariums met ieder zijn eigen wonderlijke dieren. Of kruip in de huid van een echte piraat in het grootste piratenpark van Nederland. Je ontdekt hoe het leven er in de tijd van de piraten aan toe ging, ke kunt griezelen in het piratenhol en je ervaart een bloedstollende zeeslag in de scheepssimulator. Een dagje uit voor het hele gezin om nooit meer te vergeten!