Attracties

Attracties

Vlakbij Hof Domburg

Tijdens je vakantie wil je graag wat leuks doen. Daarom deze tips voor leuke activiteiten in de buurt van Hof Domburg.


Marina Kamperland 

Marina Kamperland is een jachthaven. Maar eigenlijk is het veel meer dan een jachthaven. Je kunt hier namelijk allerlei leuke dingen doen. Zo kun je hier een spannende lasergame doen, in een hal van wel 600m²! Ook zijn er twee escaperooms waar jij uit kan proberen te ontsnappen. En heb je iets te vieren tijdens je vakantie? Dan kun je bij Marina Kamperland een leuk arrangement reserveren.

Terra Maris

Terra Maris betekent letterlijk 'Land van de Zee'. Deze naam is gekozen omdat je in museum Terra Maris de onder andere allemaal dingen ontdekt over het unieke landschap van Zeeland. Er zijn verschillende tentoonstellingen voor jong en oud, er is ontzettend veel te ontdekken en.... ontzettend veel te doen. Want in Terra Maris kun je naast leren bijvoorbeeld ook uilenballen pluizen, wrakstukken zoeken en nog veel meer. Dat belooft een leuke, leerzame dag te worden!

Reptielenzoo Iguana

Heb je wel even genoeg van alles dat met zee, Zeeland en strand te maken heeft? Geen nood! Reptielenzoo Iguana is dan de plek die je zoekt! Deze dierentuin is gespecialiseerd in reptielen. Van leuguanen en kameleonnen tot krokodillen: je vindt ze hier allemaal! En als je in juli of augustus langs komt, dan kan het zo maar eens zijn dat je een meet en greet hebt met een vand e bewoners. Supertof dus!