Omgeving

Omgeving

Van Hof Domburg

Hof Domburg is prachtig gelegen in Zeeland. Een vakantie in Zeeland betekent heerlijk genieten van de zon, zee, strand en Zeeuwse cultuur!


Hof Domburg licht vrijwel direct aan het strand. Je kunt dus meteen van de zee genieten op het moment dat je op de camping aankomt. Heb je meer zin om een leuke stad te bezoeken? Ga dan naar Middelburg. De hoofdstad van de provincie Zeeland ligt op nog geen 14 km van de camping. Dat betekent dat je met de auto, fiets en met een beetje doorzettingsvermogen zelfs lopend naar de stad toe kunt gaan. In Middelburg kun je leuk winkelen, maar ook een terrasje pakken of lekekr uit eten behoort tot de mogelijkheden.

Er zijn ook een heleboek leuke en interessante bezienswaardigheden in Zeeland te bezoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Deltawerken? Dit netwerk aan waterkeringen staat symbool voor de woeste watergeschiedenis van Zeeland. En als je dan toch bij de Deltawerken bent, kun je net zo goed meteen een bezsoek brengen aan Neeltje Jans. Zo kun je allerlei leuke dingen zien en doen in de omgeving van Hof Domburg.