Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over bijkomende kosten, openingstijden en meer ...

Om het verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Camping Parc du Soleil staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeldt. Bij aankomst op Camping Parc du Soleil ontvangen gasten een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.


Receptie
De aankomst- en vertrekdagen op Camping Parc du Soleil kunnen verschillen. Bij aankomst en vertrek kunt u zich melden bij de receptie. De receptie is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag is de receptie open van 9.00-17.00 uur. Op zaterdag en zondag is de receptie open van 10.00-17.00 uur. Bij een late aankomsttijd is een plattegrond van het park op de receptiedeur opgehangen met  je naam en de route naar de huuraccommodatie. De huuraccommodatie zit niet op slot en de sleutel ligt binnen. Ook hangt er een telefoonnummer op de receptiedeur dat gebeld kan worden bij vragen. In de welkomstmap bevindt zich een welkomstbrief waarin staat vermeldt dat je de volgende ochtend kunt inchecken. Tijdens het verblijf kun je tijdens openingstijden terecht bij de receptie voor al je vragen.

Aankomst en vertrek huuraccommodaties
Op de dag van aankomst kun je vanaf 15:00 uur terecht in de huuraccommodatie. Op de dag van vertrek dien je uiterlijk om 10: 00 uur (op zaterdag en zondag is dit 11:00 uur) de accommodatie verlaten te hebben.

Verplicht te betalen bijkomende kosten

 • Reserveringskosten: € 17,50
 • Parklasten: € 1,50 per persoon per nacht
 • Waarborgsom: € 100,-
 • Servicekosten* Chalet en Chalet  Flamingo: € 20,- per persoon per verblijf t/m twee nachten en € 25,- per persoon per verblijf vanaf drie  nachten.
 • Servicekosten*:Chalet Zeeparel en Beach House: € 23,- per persoon per verblijf t/m twee  nachten en € 28,- per persoon per verblijf vanaf drie  nachten.

*) Servicekosten: opgemaakte bedden, bedlinnen, energieverbruik, eindschoonmaak en afvalbijdrage.

Optioneel te reserveren en te betalen kosten in een huuraccommodatie

 • Extra bedlinnen: € 10,- per pakket
 • Airconditioning: € 10,- per dag
 • Late check out tot 16.00 uur: € 50,-
 • Voorkeurs/essentiekosten: € 15,-
 • Wijzigingskosten: € 10,-
 • Huisdier (maximaal twee op aanvraag): € 5,- per huisdier per nacht
 • Handdoekenpakket: € 3,75 per pakket
 • Keukenlinnenpakket: € 3,50 per pakket
 • Kinderbed, -stoel, -box: € 2,50 per stuk per nacht (zonder bedlinnen)


Voor verhuurartikelen kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid.

Betalingsmogelijkheden
Op Camping Parc du Soleil kan contant, met pin (maestro) en met creditcard  betaald worden.

Betalingstermijnen
Na ontvangst van de reserveringsbevestiging dient 30% van het totaalbedrag binnen 7 dagen na het boeken te worden voldaan. De betaling van het resterende bedrag (70% van het totaalbedrag) dient 6 weken voor aankomst voldaan te worden. Bij reservering binnen 6 weken tot 1 week  voor aankomst dient het volledige bedrag binnen 7 dagen na het maken van de reservering te worden overgemaakt. Indien je binnen 1 week voor aankomst reserveert, dan dient het volledige bedrag binnen 24 uur na het maken van de reservering betaald te zijn. 

Huisdieren
Op Camping Parc du Soleil zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties. De kosten van een huisdier zijn € 5,- per huisdier per nacht.

Daggasten/bezoekers
Op Camping Parc du Soleil zijn daggasten/bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Het tarief hiervoor bedraagt de parklasten van € 1,50 per persoon per nacht.

Internet
Op Camping Parc du Soleil kan gratis gebruikt gemaakt worden van WiFi. Bij aankomst ontvang je van de receptie een unieke toegangscode waarmee je verbinding kan maken met het internet. Voor meerdere toegangscodes kun je je wenden tot de receptie.

Parkeren
Op Camping Parc du Soleil is het toegestaan één auto te parkeren bij de kampeerplaats en/of huuraccommodatie. Overige auto’s kun je  op de bezoekersparkeerplaats parkeren.

Zwembad
Camping Parc du Soleil beschikt over een verwarmd binnenzwembad met glijbaan en apart peuterbad. Jong en oud kunnen zich in het zwembad vermaken. Het zwembad is geopend van maandag tot en met zondag van 10.00-20.00 uur en tijdens schoolvakanties van 10.00-21.00 uur. De actuele openingstijden kunnen ter plaatse opgevraagd worden.

Horeca
Camping Parc du Soleil beschikt over een restaurant en een Grand Café. De openingstijden van het restaurant en het Grand Café kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen.