Kustpark Egmond aan Zee is een mooi vakantiepark aan de Noordzeekust. Met uitstekende faciliteiten hoeft het je aan niets te ontbreken tijdens je verblijf op Kustpark Egmond aan Zee.

Kustpark Egmond aan Zee is gelegen op 1 km van de Noordzee. Dat betekent dat je op loopafstand van het strand bent. heerlijk tijdens zonnige zomerdagen. De camping beschikt over een supermarkt, wasserette en gratis Wifi. De horeca bestaat uit een (à la carte) restaurant, een eetcafé/bar en een snackbar. Heerlijk eten is dus een garantie. Daarnaast zijn er verschillende sport en spelactiviteiten, waaronder een Peuter-/kleuterbad, een Kids Club en een buitenzwembad. Ook is er de mogelijkheid te lasergamen, trampoline te springen en een potje tafeltennis te spelen.

 

Het kampeergedeelte van de camping beschikt over afwasplaatsen. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van warme douches. Ook huisdieren zijn altijd welkom op de camping.


Populaire accommodaties

v.a. € 78 Chalets

Chalets

Op Kustpark Egmond aan Zee zijn verschillende luxe chalets te huren. De chalets beschikken over alle voorzieningen om een heerlijke vakantie te kunnen vieren!


Foto's van de camping en omgeving


Populaire activiteiten op de camping

georganiseerd op en in de omgeving van de camping
Animatie Animatie
Sporten op de camping Sporten op de camping
Fietsen Fietsen

Ligging

Deze camping uitgelicht

  • Rustig familiepark
  • Strand op 1 kilometer afstand
  • Gelegen in de duinen
  • In de buurt van Alkmaar, Amsterdam en Enkhuizen
  • Gratis wifi
  • Supermarkt op het park
Plan je route

Laatste nieuws

Van Kustpark Egmond aan Zee

De partners van Kustpark Egmond aan Zee