Attracties

Attracties

In de omgeving van Camping Kijkduin

In de omgeving van Camping Kijkduin kun je diverse leuke uitstapjes maken. Wij geven hier een paar tips maar uiteraard is er in Zuid-Holland nog veel meer te beleven!


Miniatuurwereld Madurodam
In ‘miniatuur Nederland’ ofwel Madurodam ontdek je waar een klein land groot in is. De grote verhalen achter de vele Hollandse gebouwen komen hier tot leven. Heb je al eens de Oosterscheldekering bediend, containers op een vrachtschip geladen in de haven van Rotterdam of leren vliegen op Schiphol? In Madurodam is niet alleen heel veel te zien, maar ook heel veel zelf te doen! Leuk voor jong en oud!

Familiepark Drievliet
Familiepark Drievliet in Rijswijk biedt de leukste dag uit voor voornamelijk wat jongere bezoekers. Waar het vroeger een buitenplaats was met mooie tuinen is het sinds de poorten opgingen in 1951 van wandel- en speeltuin uitgegroeid tot een modern attractiepark met 35 attracties, shows en een theater.

Attractiepark Duinrell
In Attractiepark Duinrell beleeft iedereen een flitsend én spetterend dagje uit. In Duinrell heeft het hele gezin plezier. Van het treintje, de grote speeltuin, de monorail en de draaimolen voor de kleine kindjes, tot de Waterspin, de Splash en de achtbaan Falcon voor de durfals en volwassenen. Vergeet ook niet een kijkje te nemen in de indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory!  Als je van zwemmen houdt, neem dan ook je zwemkleding mee want het op het park gelegen Tikibad is het gehele jaar geopend!

AFAS Circustheater
Het oorspronkelijke theater werd op 16 juli 1904 geopend door Circus Schumann. Het Circustheater, toen was eerst nog het Circusgebouw en functioneerde als een echt circus, dat alleen in de zomermaanden geopend was. Later kreeg het gebouw de naam Circus Strassburger. Vanaf 1991 is het theater deels in handen van Joop van den Ende. Hij heeft het gebouw omgebouwd tot een heus en stijlvol theater. Camping Kijkduin is een ideale bestemming om te verblijven voor het zien van een mooie musical in dit theater.