Camping Aux Rives du Soleil, gelegen in de Ain op de grens met de Bourgogne, is de plek waar Frankrijk zich op zijn best laat zien; aloude gewoonten, een gemoedelijke sfeer en een rustieke omgeving. Camping Aux Rives du Soleil is dé camping in Frankrijk voor een heerlijke vakantie of als ideale overnachtingscamping langs de Route du Soleil.

Geniet vanaf de schitterend gelegen kampeerplaatsen of accommodaties zoals stacaravans of huurtenten van het uitzicht dat deze camping in de Bourgogne, Frankrijk biedt. Rondom de camping (8 ha) zie je aan de ene kant uitgestrekte weilanden met koeien en een kronkelende rivier en aan de andere kant kun je van de ondergaande zon genieten met het zicht op de rivier de Saône met daarachter de heuvels van de Bourgogne. Camping Aux Rives du Soleil is nabij de bekende Autoroute du Soleil gelegen en is daardoor zowel vanuit het noorden als vanuit het zuiden, zonder omrijden, snel en eenvoudig te bereiken. Op deze camping in de Bourgogne tref je alle voorzieningen aan waar je behoefte aan zou kunnen hebben: een splinternieuw sanitairgebouw, gratis WiFi, restaurant, speelweide, twee zwembaden en volop ruimte.


Populaire accommodaties

v.a. € 0 Stacaravans

Stacaravans

Comfortabele stacaravan huren met ruime staanplaatsen met grasveld, tuinset en ligbed waardoor je lekker van de zon kunt genieten. Ook in het voor- en najaar te boeken.

v.a. € 0 Huurtenten

Huurtenten

De tenten op Camping Aux Rives du Soleil in Frankrijk bieden je de mogelijkheid om te kamperen in een tent zonder de moeite van vervoer en het opzetten. De Bungalowtenten en BestCamp Familietenten zijn compleet ingericht.

v.a. € 0 Kamperen

Kampeerplaatsen

Voor elke kampeerder is er een mooie kampeerplaats zodat je het kampeergevoel optimaal kunt ervaren. Wat ze gemeen hebben is dat alle plaatsen heel mooi gelegen zijn en uitstekend onderhouden.


Foto's van de camping en omgeving


Populaire activiteiten op de camping

georganiseerd op en in de omgeving van de camping
Animatie Animatie
Wandelen Wandelen
Fietsen Fietsen

Ligging

Deze camping uitgelicht

  • Camping in de Bourgogne en de Ain
  • Gelegen aan rivier de Saône
  • Ruime kampeerplaatsen van ruim 100 m²
  • Nieuwe huuraccommodaties
  • Modern sanitair
  • Animatie in het hoogseizoen
  • Huisdieren toegestaan op kampeerplaatsen en in sommige huuraccommodaties
Plan je route

Laatste nieuws

Van Camping Aux Rives du Soleil

De partners van Camping Aux Rives du Soleil

ACSI