Vakantiepark Goolderheide in Belgisch Limburg is meer dan gewoon een vakantiepark. Allereerst is de situering prachtig: midden in de natuur natuur o.a. vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen en Bokrijk en vlakbij de Belgisch-Nederlandse grens in de plaats Bocholt op slechts 40 km van Eindhoven en Hasselt. In vroeger tijden was het gebied moerassig en nat; vol van magie en mystiek.

Kamperen in Belgisch Limburg

Kamperen in Belgisch Limburg betekent vakantie vieren in een groene provincie met een, voor sommigen, onverwachte veelzijdigheid. Prachtige natuurgebieden voor fietsers én wandelaars. Bijzondere winkelsteden en outletcentra. Oude mijnen vertellen de geschiedenis van de mijnbouw, maar ook kunst en cultuur. Voor de kinderen is er Plopsa Indoor in Hasselt.

Camping Goolderheide is de enige camping in Belgisch Limburg met een beoordeling van de ANWB en ADAC van 4½ ster. Op deze camping in Limburg kun je kamperen of een stacaravan huren.

Bourgondisch Belgisch Limburg

De provincie Belgisch Limburg staat bekend als een plek voor fijnproevers en levensgenieters: lekker eten, speciale bieren en, minder bekend, ook mooie wijnen. Vanaf de camping kun je een bier- en wijnroute volgen door Limburg met bierbrouwerijen en wijndomeinen. Limburg is al jaren dé fietsprovincie van België. Belgisch Limburg is ‘Dichtbij en gastvrij!’.

git st

Activiteiten in de regio

Bereikbaar binnen 20 min.

Alle campings in Camping in Belgisch Limburg

Totaal 1 camping
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star

Camping Goolderheide

BelgiëBelgisch Limburg

Camping Goolderheide is een prachtige camping in Belgisch Limburg met uitgebreide voorzieningen voor kinderen en volwassenen. Trekpleisters op de camping zijn o.a. de drie zwembaden met 2000 m² zwemplezier, de recreatieplas met strand, de kinderboerderij en het klauterwoud. Camping Goolderheide is een heerlijke familie camping in Limburg.

Bekijk camping
Topcampings in Belgisch Limburg

Ontdek meer

Van alle regio's van BestCamp