Groepen

Groepen

Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse heeft alles in huis voor geslaagde arrangementen voor groepen in de Ardennen.


Verblijven met een groep
Allereerst beschikt camping Petite Suisse over verschillende accommodaties voor groepen. Zo kun je het ruime groepshuis met de naam ‘Ons huis’ huren. Dit is een bijzonder vakantiehuis met veel luxe en comfort voor maximaal 12 personen. Het vakantiehuis is ideaal voor families en vrienden die elkaar lang niet hebben gezien en samen een weekend of andere periode in de Ardennen willen doorbrengen.

Daarnaast is het op Petite Suisse mogelijk om een aantal chalets, stacaravans of compleet ingerichte tenten te huren. Op deze manier combineer je de gezelligheid van het op stap zijn met een groep met de wens om ook een stuk privacy te behouden. Bedrijven die een bedrijfuitje organiseren of groepen die uit meerdere gezinnen bestaan, vinden het huren van meerdere accommodaties bij elkaar vaak aantrekkelijk. Voor kampeerders of kampeerclubs die met een groep een vakantie in de Ardennen door willen brengen, zijn de ruime kampeerplaatsen op de camping ideaal.

Horeca en activiteiten
Compleet afgestemd op de wensen van jouw groep  verzorgen wij de  catering en stellen wij een programma samen met verschillende   buitensporten, shows, excursies, bezoek aan attracties of wat je maar  wilt. Maar één ding is zeker: ook als  groep boek je op camping Petite  Suisse een onvergetelijke trip in de Ardennen.

Sinds jaar en dag trekken bedrijven naar de Belgische Ardennen om te   werken aan teambuilding. Want waar kun je zo dicht bij huis in een compleet ander omgeving samen de strijd aan gaan met  de elementen?   Samen bruggen bouwen, een katapult of een karretje. De materialen worden aangeleverd, daarna gaat het om de samenwerking binnen het team. Gaat het lukken? In ieder geval keert jouw team vol enthousiasme en nieuwe inzichten terug uit de Ardennen.