Camping Petite Suisse is een echte Ardennen panoramacaming en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen van de camping in de Ardennen heeft u een schitterend uitzicht over het dal, de velden en de bossen. De ligging tegen een zuidhelling maakt Ardennen Camping Petite Suisse bovendien tot een paradijs voor de zonaanbidders.

De camping is de ideale uitvalsbasis om te wandelen, te mountainbiken of andere buitensporten te beoefenen. Kamperen kan met uw eigen kampeermiddelen maar u kunt ook gebruik maken van de verschillende accommodaties.

Camping Petite Suisse is veelzijdig. Voor de kinderen is er een leuk animatieprogramma, een speeltuin en natuurlijk het verwarmde zwembad. Op deze camping met goede voorzieningen kun je een kampeerplaats, een ingerichte tent (o.a. Kabouter Plop Familietent), een luxe stacaravan, een Fins chalet of riant vakantiehuis huren.  Op Camping Petite Suisse in de Belgische Ardennen kun je genieten van alle jaargetijden.


Populaire accommodaties

v.a. € 0 Bungalows en huizen

Bungalows en huizen

Luxe comfortabele chalets en vakantiehuizen huren. Ideaal voor een weekendje Ardennen met de familie, vrienden of collega's. Voor groepen is het mogelijk om het verblijf uit te breiden met horeca en activiteiten.

v.a. € 0 Kamperen

Alle kampeerplaatsen

Kamperen op Petite Suisse in de Belgische Ardennen is een beleving op zich. De camping is opgebouwd uit terrassen met een magnifiek uitzicht op de wijde omgeving en waar je echt van de zon kunt genieten.

v.a. € 0 Huurtenten

Huurtenten

Met alleen je koffers rij je naar de Belgische Ardennen waar een compleet ingerichte Bungalowtent of Kabouter Plop Familietent voor je klaar staat. Dat is nog eens luxe kamperen!


Foto's van de camping en omgeving


Populaire activiteiten op de camping

georganiseerd op en in de omgeving van de camping
Animatie Animatie
Kanoën Raften & Kanoën
Klimmen Klimmen

Ligging

Deze camping uitgelicht

  • Panoramacamping met schitterend uitzicht
  • Schitterende terrassencamping
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Diverse huuraccommodaties zoals stacaravans
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Verwarmd buiten zwembad
  • Themacamping met een echte legende
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Ideaal voor buitensporten; fietsen en wandelen
Plan je route

Laatste nieuws

Van Camping Petite Suisse
Sportieve activiteiten op Camping Petite Suisse

Sportieve activiteiten op Camping Petite Suisse


In de Belgische Ardennen is voor jong en oud wat te beleven. Ontdek de top 10 van sportieve activiteiten op en rond Camping Petite Suisse:

Verder lezen

De partners van Camping Petite Suisse

ANWB 4 Ster Erkende Camping 2016
Pluimen - De Belevenis Cadeaubon
Pasar
Nationale Postcode Loterij
Vrijbuiter - Samen buiten
Belgisch Verkeersbureau - Wallonië - Brussel