Camping Petite Suisse is een echte Belgische Ardennen Panorama camping en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen van de camping in de Ardennen heeft u een schitterend uitzicht over het dal, de velden en de bossen. De ligging tegen een zuidhelling maakt Ardennen Camping Petite Suisse bovendien tot een paradijs voor de zonaanbidders.

De camping is de ideale uitvalsbasis om te wandelen, te mountainbiken of andere buitensporten te beoefenen. Kamperen kan met uw eigen kampeermiddelen maar u kunt ook gebruik maken van de verschillende accommodaties.

Belgische Ardennen Camping Petite Suisse is veelzijdig. Voor de kinderen is er een leuk animatieprogramma, een speeltuin en natuurlijk het verwarmde zwembad. Op deze camping met goede voorzieningen kun je een kampeerplaats, een ingerichte tent (o.a. Kabouter Plop Familietent), een luxe stacaravan, een Fins chalet of riant vakantiehuis huren.  Op Camping Petite Suisse in de Belgische Ardennen kun je genieten van alle jaargetijden.

Er bestaat nog heel wat echte, ongerepte natuur rondom Dochamps, in de Belgische Ardennen, waar niemand weet van heeft. Het is er zo mooi, dat je er de ontstaansgeschiedenis van de Ardennen bij wijze van spreken zo kunt opsnuiven. Mensen die nooit op deze bijzondere plekken geweest zijn, doen de verhalen af als fabels of fantasie. Feit is dat er meer dan genoeg te beleven is in de Belgische Ardennen en op Panorama Camping Petite Suisse.


Populaire accommodaties

v.a. € 398 Bungalows en huizen

Bungalows en huizen

v.a. € 135 Stacaravans

Stacaravans

v.a. € 15 Kamperen

Alle kampeerplaatsen


Foto's van de camping en omgeving


Populaire activiteiten op de camping

georganiseerd op en in de omgeving van de camping
Animatie Animatie
Kanoën Raften & Kanoën
Klimmen Klimmen

Ligging

Deze camping uitgelicht

  • Panoramacamping met schitterend uitzicht
  • Schitterende terrassencamping
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Diverse huuraccommodaties zoals stacaravans
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Verwarmd buiten zwembad
  • Themacamping met een echte legende
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Ideaal voor buitensporten; fietsen en wandelen
Plan je route

Laatste nieuws

Van Camping Petite Suisse
Tip! 25% korting tot 9 mei 2018

25% korting tot 9 mei 2018


Heerlijk in het voorjaar er tussen uit! Op Camping Petite Suisse kun je de prachtige omgeving in het voorjaar te ontdekken. Geniet nu van een korting van maar liefst 25% op de huuraccommodaties (m.u.v. Finse Chalets en het Vakantiehuis).

Verder lezen

De partners van Camping Petite Suisse

ANWB 4 Ster Erkende Camping 2016
Pluimen - De Belevenis Cadeaubon
Pasar
Nationale Postcode Loterij
Vrijbuiter - Samen buiten
Belgisch Verkeersbureau - Wallonië - Brussel