Nieuwe stacaravans

Nieuwe stacaravans
op camping Parc La Clusure

Op camping Parc La Clusure kun je vanaf dit voorjaar 2 nieuwe modellen stacaravans huren, te weten: de Marrantes voor 5 personen en de Jardenne voor 6 personen.


De Marrantes stacaravan

De luxe en sfeervolle Marrantes stacaravan is van alle gemakken voorzien. Er is een gezellige en ruime woonkamer met een grote eethoek en een aparte ingang. De 37 m² Marrantes stacaravans hebben een comfortabele bank en een luxe afgewerkte keuken met vaatwasser. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden en een opklapbaar stapelbed. Verder is er in de stacaravan een badkamer met apart toilet en beschikt de stacaravan over een terras met complete tuinset. De nieuwe Marrantes stacaravans zijn te boeken vanaf 21 april 2017.

 

De Jardenne stacaravan

De Jardenne is net als de Marrantes een luxe en sfeervolle stacaravan. De 40 m² Jardenne stacaravans staan aan de dijk en vlakbij de rivier de L'Homme. De stacaravans hebben een comfortabele bank en een luxe afgewerkte keuken met vaatwasser. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, één met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. In de badkamer bevindt zich een ruime douche en er is een apart toilet. Op het terras voor de Jardenne stacaravan is een complete tuinset aanwezig.  De nieuwe Marrantes stacaravans zijn te boeken vanaf 31 maart 2017.

 

Reserveer de Marrantes stacaravan of de Jardenne stacaravan.