BestCamp Familietent

  • Bungalowtent van 26 m²
  • Plaatsen met gras met tuintafel en stoelen
  • Living met meubilair en een rood dak met witte stippen
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor accommodaties zijn per eenheid. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, elektriciteit, lakenpakketten schoonmaakkosten en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Een tent huren aan zee
op Kustpark Strand Westende

Op Kustpark Strand Westende

Exclusief via BestCamp kun je op Kustpark Strand Westende een tent huren voor een weekendje, midweek of langere vakantie. De kwaliteitstenten in het thema van BestCamp zijn nieuw en staan op ruime plaatsen. Overnachten in de BestCamp Familietent is populair bij gezinnen en worden vaak gecombineerd met een bezoek aan Plopsaland de Panne.

Wanneer je een tent huurt profiteer je van de vele troeven die Kustpark Strand Westende en haar omgeving te bieden hebben. Je brengt de vakantie door op een camping in België gelegen op slechts 1 kilometer van de zee en het strand. Het brede zandstrand en de Noordzee staan garant voor vele uren speelplezier voor kinderen en volwassenen. Op de camping is o.a. een waterspeeltuin, trampoline en een sportveld.

Tijdens je vakantie  op Kustpark Strand Westende is het bezoeken van het nabijgelegen attractiepark Plopsaland de Panne een aanrader. Bij Brugge ligt ook het Boudewijn Seapark en met de Kusttram kun je eenvoudig meerdere badplaatsen bezoeken voor een diner, Belgisch biertje of een ijsje.

 

Huurtent