Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over bijkomende kosten, openingstijden en meer ....

Om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Kustpark Strand Westende staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld. Bij aankomst op Kustpark Strand Westende ontvang je een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.


Receptie
Bij aankomst kunnen gasten zich melden bij de receptie van Kompas Camping. Deze bevindt zich bij de ingang van de camping. De receptie zal doorverwijzen naar de receptie van BestCamp die zich op de camping zelf bevindt. Tot deze receptie kunt je je wenden voor al je vragen tijdens je verblijf. Bij vertrek kun je je eveneens melden bij deze receptie. Beide recepties zijn zeven dagen per week geopend.

In het hoogseizoen is de receptie dagelijks geopend van 9.00-19.00 uur met uitzondering van vrijdag (tot 20.00 uur) en zondag (tot 17.00 uur). Tussen 12.00-13.30 uur is de receptie gesloten. In het laagseizoen is de receptie geopend van 9.00-17.00 uur met uitzondering van vrijdag (19.00 uur). Ook dan is de receptie gesloten tussen 12.00-13.30 uur. Mocht de receptie zijn gesloten bij aankomst dan kun je aanbellen bij de receptie. Aankomst kan plaatsvinden tot 22.00 uur.

Aankomst en vertrek bij verblijf in een huuraccommodatie
Op de dag van aankomst kunt u tussen 16:00 en 20:00 uur inchecken. Op de dag van vertrek kunt u tot uiterlijk 10:30 uur gebruik maken van de accommodatie.

Aankomst en vertrek bij verblijf op een kampeerplaats
Op de dag van aankomst kun je vanaf 14:00 uur inchecken. Op de dag van vertrek kun je tot uiterlijk 12:00 uur gebruik maken van de accommodatie.

Algemene kosten

 • Reserveringskosten:€ 18,50
 • Voorkeurskosten:€ 15,00
 • Annuleringsfonds: 5,5% en € 5,- administratiekosten
 • Toeristenbelasting en andere heffingen: € 1,20 per persoon per nacht
 • Huisdier (maximaal twee): € 7,50 per huisdier per nacht


Bijkomende kosten

 • Bedlinnen: € 7,00 per persoon
 • Eindschoonmaak: € 32,50 per stacaravan (in 2018: € 35,-)
 • Verbruik gas/water/elektriciteit: € 3,- per nacht (in 2018: € 4,-)


Verhuurartikelen

 • Handdoekenpakket: € 4,50 per pakket
 • Keukenlinnenpakket: € 3,- per pakket
 • Kinderbed, -bad, -stoel: € 4,50 per nacht
 • Babyakket: € 4,50 per nacht


Voor verhuurartikelen kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid.

Betalingsmogelijkheden
Op Kustpark Strand Westende kun je op verschillende manieren betalen, namelijk met pin en met contant geld.

Huisdieren
Op Kustpark Strand Westende zijn maximaal twee huisdieren per huuraccommodatie toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties. De kosten voor een huisdier zijn € 7,50 per huisdier per nacht.

Daggasten/bezoekers
Op Kustpark Strand Westende zijn daggasten/bezoekers toegestaan. Indien zij willen overnachten, dienen zij zich bij de receptie te melden. De toeristenbelasting hiervoor bedraagt € 1,10 per persoon per nacht en de kosten voor een lakenpakket bedragen € 7,- per persoon.

Internet
Op Kustpark Strand Westende kun je tegen betaling gebruik maken van WiFi. Hierdoor kun je tijdens je verblijf gebruik maken van internet in door jou gehuurde accommodatie. In de receptie van Kompas Camping kun je ook gebruik maken van gratis internet op de computer.

Parkeren
Op Kustpark Strand Westende is het toegestaan één auto te parkeren bij de accommodatie. Overige auto’s kunnen op de bezoekersparkeerplaats geparkeerd worden.

Horeca
Kustpark Strand Westende beschikt over een restaurant, een (snack)bar, een winkel en een bakker. Het restaurant, de (snack)bar, de winkel en de bakker zijn in het hoogseizoen dagelijks geopend. De openingstijden kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen.

Wasserette
De kosten voor het gebruik van de wasserette bedragen € 4,-. De muntjes zijn te koop bij de receptie