Stacaravan Tamaris Huren

Stacaravan Huren Kustpark Strand Westende

De Tamaris stacaravan is het nieuwste type stacaravan die vanaf mei 2016 te huur is op Kustpark Strand Westende.


De Tamaris is een stacaravan met 3 slaapkamers, geschikt voor maximaal 6 personen. Een stacaravan van het type Tamaris beschikt over de volgende kenmerken:

Kenmerken:

  • Vierkamer stacaravan, geschikt voor maximaal 6 personen
  • Woonkamer met zit- en eethoek en TV met o.a. Vlaamse en Nederlandse zenders
  • Open keuken en badkamer met douche en vaste wastafel, apart toilet
  • Slaapkamer met 1 tweepersoons bed
  • 2 slaapkamers met 2 eenpersoons bedden
  • Ruime plaatsen met grasveld en tuinmeubilair


De Tamaris stacaravan is zeer geschikt voor de grotere gezinnen. Met 3 volwaardige slaapkamers zonder stapelbedden is iedereen verzekerd van een goede nachtrust. Maar ook de kleinere gezinnen die bij voorkeur iets meer ruimte willen reserveren graag een stacaravan type Tamaris. Zij stellen het op prijs om te beschikken over een extra kamer of vinden het belangrijk dat hun kinderen beide in een aparte kamer slapen.

In de tweede slaapkamer is een eenpersoons bed eenvoudig in te klappen, zodat er een speelkamer voor de kinderen gecreëerd kan worden. De vrijgekomen ruimte kan ook perfect benut worden voor het plaatsen van een babybedje. Je kunt een babypakket bijboeken, bestaande uit een bedje, een bad en een stoel.

Het stacaravan type Tamaris wordt in 2016 nieuw geplaatst. Reserveer dus snel en misschien ben jij de eerste gast die in deze volledig nieuwe stacaravan zult verblijven.

(De getoonde afbeeldingen zijn impressiefoto's en genomen op Ardennen Camping Bertrix. De stacaravan komt exact overeen alleen is de ligging anders en de plaats niet voorzien van een verhard terras.)