Prijsinformatie

De prijzen voor kamperen zijn per eenheid op basis van twee personen inclusief elektriciteit. De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting, extra personen en eventuele optionele kosten.

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Een kampeerplaats huren op Kompas Camping Strand Westende, neem telefonisch contact op voor de last-minute beschikbaarheid: 070 8900 620

op Kustpark Strand Westende

Tijdens een ontspannen kampeervakantie in België geniet je in gezellige badplaatsen zoals Oostende en Nieuwpoort met restaurants en zonnige terrassen. Maar ook historische steden als Brugge en Veurne zijn een bezoek waard.

Kamperen op slechts 1 kilometer van het strand
Er zijn bijna geen campings aan de kust in België waar je met eigen caravan of tent terecht kunt. In Westende is toeristisch kamperen wel mogelijk op een kwaliteitscamping. De kampeerplaatsen zijn gelegen op slechts 1 kilometer van het strand. Een buitenkansje voor mensen die van de kust en kamperen houden. Het strand en de zee zijn vanaf de camping eenvoudig te voet of met de fiets te bereiken. Ontdek de charme van België en profiteer van de mogelijkheid van BestCamp om te kamperen aan de Belgische kust.

Ruime en mooie kampeerplaatsen
De kampeerplaatsen op de Kompas Camping in Westende zijn ruim opgezet met een oppervlakte van circa 110 m². Hierdoor is er voldoende ruimte voor uw tent, caravan of vouwwagen. Op uw kampeerplaats heeft u de beschikking over een elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère. Sanitair is altijd dichtbij, aangezien er 4 sanitairgebouwen verspreid over het park liggen.

Kampeerplaats