Kamperen aan de kust; het kan! BestCamp biedt twee top campings aan de Belgische kust met eersteklas voorzieningen waar je een luxe stacaravan kunt huren: een camping bij Nieuwpoort en een camping bij Westende. Campings aan de Belgische kust hebben al jaren een grote aantrekkingskracht op veel mensen. Een stacaravan huren vlakbij zee is ideaal voor een ontspannen vakantie.

 Eersteklas stacaravan huren op campings aan de Belgische kust

De eersteklas stacaravans die je kunt huren op de campings aan de Belgische kust zijn van goede kwaliteit, compleet ingericht en staan op ruime plaatsen van circa 200 m². Ze zijn voorzien van twee slaapkampers (vier personen) of drie slaapkamers (zes personen). De top campings en vakantieparken hebben hoge beoordelingen van de ANWB ontvangen: Kustpark Strand Westende kreeg vier sterren en Kustpark Camping Nieuwpoort is met vier en een halve ster de beste camping aan de Belgische kust.

NIEUW: Kabouter Plop Familietenten en kamperen aan de Belgische kust

Huur exclusief bij BestCamp de Kabouter Plop Familietent aan de Belgische kust, vlakbij Plopsaland de Panne. In Westende (België) is het bovendien mogelijk om te kamperen op slechts 1 kilometer van het strand. Op één van de best gewaardeerde campings aan de Belgische kust huur je een ruime kampeerplaats vlakbij de zee.

Brugge, Plopsaland en badplaatsen aan de Belgische kust

Een stacaravan huren op een BestCamp camping is meer dan een vakantie aan zee. Breng een bezoek aan de familiebadplaatsen Oostende en Nieuwpoort. Beide badplaatsen bieden boulevards met winkels en restaurants waar je terecht kunt voor vlees- en visgerechten. Gezinnen die een stacaravan huren gaan vaak naar Plopsaland de Panne. Ook een bezoek aan historisch Brugge mag niet ontbreken. Op de top campings aan de Belgische kust en op de vakantieparken aan de Belgische kust staan vriendelijke beheerders klaar jou te ontvangen voor een onvergetelijke vakantie op een camping aan de kust.

git st

Activiteiten in de regio

Bereikbaar binnen 20 min.

Alle campings aan Top campings aan de Belgische kust

Totaal 2 campings
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star

Kustpark Westende Kompascamping

BelgiëBelgische kust

Kustpark Strand Westende is de BestCamp-locatie op Kompas Camping Westende. Deze ANWB erkende camping is schitterend gelegen op een kilometer van de duinen, het strand en de zee. Aanraders zijn de nieuwe Tamaris stacaravans en Kabouter Plop Familietenten, exclusief te huur via BestCamp.

Bekijk camping
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star

Kustpark Nieuwpoort Kompascamping

BelgiëBelgische kust

Kustpark Nieuwpoort is de BestCamp-locatie op Kompas Camping Nieuwpoort, een prachtige ANWB erkende camping aan de Belgische kust op slechts 5 kilometer van het strand en de zee.

Bekijk camping
Topcampings in Belgische kust

Ontdek meer

Van alle regio's van BestCamp