Chat with us, powered by LiveChat

Campings met binnenzwembad

Altijd een plek om heerlijk te zwemmen.

Bij BestCamp kun je verschillende Campings met binnenzwembad boeken! Een camping met binnenzwembad biedt een heleboel voordelen. Je kan er bijvoorbeeld altijd lekker zwemmen, ongeacht het weer. Ook kun je er vanuit gaan dat het water een vaste temperatuur heeft. En ook als je uit het water stapt hoef je niet bang te zijn een koude klap te krijgen. Kortom, genoeg redenen om verder te lezen waar jij kunt kamperen met een binnenzwembad!

Onze campings met binnenzwembad of overdekt en verwarmd zwembad

Campings met binnenzwembad in Nederland

Wil je met je vakantie in Nederland blijven? Dan zijn er genoeg campings met binnenzwembad te vinden. Of je nu naar de kust, de Veluwe, Brabant of Overijssel wilt: er is altijd een geschikte camping te vinden.

Campings op de Veluwe

Kies bijvoorbeeld voor een van onze campings op de Veluwe die beschikken over een binnenzwembad. Je kan kiezen uit Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen of Recreatiepark 't Gelloo. Recreatiepark De Boshoek beschikt over zowel een binnen- als buitenbad. Dus wanneer je ook gaat, lekker zwemmen is gegarandeerd!

Genieten aan de kust

Ook aan de Nederlandse kust kun je van een binnenzwembad genieten. Op Recreatiepark Parc du Soleil beleef je naast een heerlijke strandvakantie ook een leuke zwembadvakantie. Want verblijf je in de winter op het park, dan is een duik in de zee niet heel aangenaam meer natuurlijk.

Bekijk de Nederlandse campings met binnenzwembad

Campings met binnenzwembad in Frankrijk

Ook kun je bij BestCamp verschillende campings met binnenzwembad in Frankrijk boeken. Er zijn in totaal 3 campings die een écht binnenbad hebben. Veel andere campings hebben een overdekt buitenbad (met verwarmd water). De campings bevinden zich in 3 verschillende regio's. Je kunt dus naar 3 leuke bestemmingen op vakantie, als je een camping met binnenzwembad met wellnessfaciliteiten zoekt.

Bretagne, Nouvelle-Aquitaine en Centre-Val-de-Loire

De campings met binnenzwembad bevinden zich in deze drie regio's. In Bretagne kun je Camping Le Ranolien bezoeken. Deze luxe 5-sterrencamping met balneozwembad, sauna en hamam is dé plek in Bretagne om lekker op vakantie te gaan. In Centre-Val-de-Loire kun je Camping Les Alicourts bezoeken. Dit is ook een 5-sterrencamping, en beschikt over een luxe zwemparadijs met balneotherapie- en een sparuimte van 1.000 m². Ten slotte kun je in Nouvelle-Aquitaine Camping Soustons Village bezoeken. Deze 100% autovrije camping beschikt over een prachtig zwembad met kindergedeelte om heerlijk in te zwemmen.

Bekijk de Franse campings met binnenzwembad

Overdekte en verwarmde zwembaden

Wij noemden er net al een voorbeeld van: een overdekt en verwarmd zwembad. Camping Le Ranolien beschikt over zo'n zwembad, maar nog 10 andere campings in Frankrijk kunnen een overdekt en verwarmd zwembad bieden. Dit zijn buitenzwembaden die met een koepel overdekt kunnen worden. Zo kunnen ze tijdens zonnige dagen maar ook op regenachtige dagen gebruikt worden. Zowel aan de Côte d'Azur, de Westkust als in Centraal-Frankrijk kom je dit type zwembad tegen. Je beleeft gegarandeerd volop waterpret, maar verwacht dus geen camping met subtropisch zwembad ;-) 

Boek nu jouw vakantie

Wil je komen genieten van een camping met binnenzwembad of overdekt zwembad met verwarmd water? Boek dan nu jouw plek op een van onze campings en kom genieten in 2021!

Camping met binnenzwembad  Camping met overdekt zwembad