Chat with us, powered by LiveChat

Campings met binnenzwembad

Altijd een plek om heerlijk te zwemmen.

Bij BestCamp kun je verschillende Campings met binnenzwembad boeken! Een camping met binnenzwembad biedt een heleboel voordelen. Je kan er bijvoorbeeld altijd lekker zwemmen, ongeacht het weer. Ook kun je er vanuit gaan dat het water een vaste temperatuur heeft. En ook als je uit het water stapt hoef je niet bang te zijn een koude klap te krijgen. Kortom, genoeg redenen om verder te lezen waar jij kunt kamperen met een binnenzwembad!

Onze campings met binnenzwembad of overdekt en verwarmd zwembad

Franse campings met binnenzwembad

Ook kun je bij BestCamp verschillende campings met binnenzwembad in Frankrijk boeken. Er zijn in totaal 3 campings die een écht binnenbad hebben. Veel andere campings hebben een overdekt buitenbad (met verwarmd water). De campings bevinden zich in 3 verschillende regio's. Je kunt dus naar 3 leuke bestemmingen op vakantie, als je een camping met binnenzwembad met wellnessfaciliteiten zoekt.

Bretagne, Dordogne en Loire-streek

De campings met binnenzwembad bevinden zich in deze drie regio's. In Bretagne kun je Camping Le Ranolien bezoeken. Deze luxe 5-sterrencamping met balneozwembad, sauna en hamam is dé plek in Bretagne om lekker op vakantie te gaan. In Centre-Val-de-Loire kun je Camping Les Alicourts bezoeken. Dit is ook een 5-sterrencamping, en beschikt over een luxe zwemparadijs met balneotherapie- en een sparuimte van 1.000 m². Ten slotte kun je in Nouvelle-Aquitaine Camping Soustons Village bezoeken. Deze 100% autovrije camping beschikt over een prachtig zwembad met kindergedeelte om heerlijk in te zwemmen.

Bekijk de Franse campings met binnenzwembad

La zwembad 10
La zwembad 1

Overdekte en verwarmde zwembaden

Wij noemden er net al een voorbeeld van: een overdekt en verwarmd zwembad. Camping Le Ranolien beschikt over zo'n zwembad, maar nog 10 andere campings in Frankrijk kunnen een overdekt en verwarmd zwembad bieden. Dit zijn buitenzwembaden die met een koepel overdekt kunnen worden. Zo kunnen ze tijdens zonnige dagen maar ook op regenachtige dagen gebruikt worden. Zowel aan de Côte d'Azur, de Westkust als in Centraal-Frankrijk kom je dit type zwembad tegen. Je beleeft gegarandeerd volop waterpret, maar verwacht dus geen camping met subtropisch zwembad ;-) 

Waarom vakantie vieren op een camping met zwembad?

je bent op vakantie op een prachtige camping, omringd door groene bossen en bergen. Het weer is niet zo mooi, maar dat maakt niet uit, want de camping heeft een fantastisch binnenzwembad! Terwijl het buiten regent, kun je heerlijk ontspannen in het warme water van het zwembad. Het zwembad biedt niet alleen vermaak en ontspanning voor het hele gezin, maar ook de mogelijkheid om actief te blijven en in vorm te blijven tijdens je vakantie. En terwijl je in het zwembad speelt en zwemt, ontmoet je nieuwe vrienden en bouw je blijvende herinneringen op. De camping met binnenzwembad biedt niet alleen een veilige omgeving om te zwemmen, maar ook extra comfort en luxe tijdens je vakantie. Kortom, een vakantie op een camping met binnenzwembad is de perfecte manier om te ontspannen en te genieten.

Boek nu jouw vakantie

Wil je komen genieten van een camping met binnenzwembad of overdekt zwembad met verwarmd water? Boek dan nu jouw plek of accommodatie en kom genieten op één van de campings van BestCamp!

Vakantiepark Frankrijk met Zwembad

Camping met binnenzwembad 

Camping met overdekt zwembad