Chat with us, powered by LiveChat

Campings in België met zwembad

Als je op vakantie gaat, dan is er natuurlijk niets lekkerder dan dat je lekker op de camping een verfrissende duik kunt nemen. Daarom hebben al onze campings in België een zwembad. Dat betekent dat waar je ook op vakantie gaat, er is altijd een plek waar je lekker af kunt koelen.

Camping België met zwembad

Campings Ardennen met zwembad

Neem bijvoorbeeld onze campings in de Ardennen. Ardennen Camping Bertrix heeft bijvoorbeeld een van de grootste buitenzwembaden van de Ardennen. Maar natuurlijk hebben Camping Parc la Clusure, Camping Petite Suisse en Camping De chênefleur ook allemaal een zwembad. Zo wordt jouw vakantie in de Ardennen extra aangenaam en leuk.

Camping in Limburg met zwembad

Camping Goolderheide in Limburg beschikt zelfs over een grote zwemvijver. Hier kun je lekker zwemmen, maar de vijver is ook geschikt voor waterfietsen en andere waterspelen.

Campings aan de kust

Van onze Belgisch kustcampings beswchikt eigenlijk alleen Kustpark Nieuwpoort een zwembad. Kustpark Strand Westende beschikt over een waterspeeltuin en, ook niet onbelangrijk, de zee. Ook hier kun je dus heerlijk zwemmen.

Een selectie uit ons aanbod

Bekijk ons aanbod

12.866 vakantiehuizen