Chat with us, powered by LiveChat

Campings met privé sanitair

Bij BestCamp heb je hele ruime keuze als het aankomt op campings met privé sanitair. Zowel in België als in Nederland en Frankrijk huur je namelijk een kampeerplaats met eigen sanitair. En dat is, zeker tijdens deze periode rondom COVID-19, geen overbodige luxe. Bekijk maar eens welke mogelijkheden wij jou te bieden hebben.

Nederlandse campings met privé sanitair

In Nederland hebben wij 3 campings met privé sanitair: Recreatiepark De Boshoek, Familiecamping Klein Canada en Vakantiepark Sallandshoeve. Alle drie de campings zijn op een natuurrijke plek gelegen. Zo ligt Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe, Familiecamping Klein Canada bij Nationaal Park De Maasduinen en Vakantiepark Sallandshoeve in het Salland. Allemaal heerlijke vakantiebestemmingen.

Vakantie op de Veluwe

Een vakantie op Recreatiepark De Boshoek in Ede is een heel relaxte vakantie. Door de natuur om de camping heen waan je je in een oase van rust. En die rust wordt nog eens extra versterkt als je een kampeerplaats met privé sanitair huurt. Dit is een luxe (en ruime) kampeerplaats die jou net dat beetje meer privacy geeft. En hij is ideaal als je de coronacrisis even wilt ontvluchten.

Boek hier deze camping met privé sanitair

Vakantie met eigen sanitair in Limburg

In Limburg kun je voor een camping met privé sanitair terecht op Familiecamping Klein Canada. Deze gezellige camping in Canadese stijl is ideaal voor een rustgevende vakantie in Limburg. De kampeerplaats met privé sanitair beschikt naast eigen sanitair ook over elektriciteit, watertappunt en een CAI aansluiting.

Boek nu deze kampeerplaats

Privé sanitair in Overijssel

Ook in Overijssel kun je genieten van een vakantie met privé sanitair. Op Vakantiepark Sallandshoeve kun je een mooie kampeerplaats met privé sanitair huren. 

Bekijk nu de mogelijkheden

Camping met privé sanitair in België

Ook in België kun je een kampeerplaats met privé sanitair reserveren. Op Camping Goolderheide in Belgisch Limburg kun je heerlijk genieten van een relaxte vakantie met privé sanitair. Dit is een ruime kampeerplaats met eigen sanitaire voorzieningen en een groot oppervlakte. Kamperen op deze kampeerplaats is ideaal.

Boek deze camping met privé sanitair

Camping met privé sanitair

Camping met privé sanitair in Frankrijk

Ook in Frankrijk kun je op verschillende campings kampeerplaatsen met privé sanitair reserveren. Op 5 campings welteverstaan. Bijvoorbeeld op Camping Le Col Vert, in Nouvelle-Aquitaine. Of in de Provence, op Camping Douce Quiétude. Benieuwd naar alle campings in Frankrijk met privé sanitair? Bekijk ze via onderstaande button.

Campings Frankrijk met privé sanitair