Chat with us, powered by LiveChat

Boek jouw camping aan de Belgische kust

Met BestCamp kun je heerlijk op vakantie naar een camping aan de Belgische kust. Met keuze uit twee top campings kun je op jouw manier genieten van de Belgische kust. Onze campings zijn gevestigd in Nieuwpoort en Westende. Kustpark Nieuwpoort ligt in het Belgische stadje Nieuwpoort (zoals je misschien al wel kon raden). De camping beschikt over een mooi zwembad, en is ongeveer tien minuten van de kust gelegen. Onze andere camping aan de Belgische kust is Kustpark Strand Westende. Deze camping is direct aan het strand gelegen, en daarmee ideaal voor een strandvakantie in België.

Activiteiten vanaf de camping Belgische kust

Vanaf onze campings aan de Belgische kust kun je de leukste activiteiten ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld 1 van de vele leuke kinderboerderijen die verspreid langs de Belgische kust te vinden zijn. Bijvoorbeeld Kinderboerderij De Lange Schuur in Oostende. Hier kun je gezellig dieren bekijken en aaien. Of ga op Stripboekenavontuur in Middelkerke, dé stripgemeente van Vlaanderen. Bekijk verschillende beelden van stripfiguren of ga naar het stripfestival in Middelkerke. 

Alle activiteiten vanaf de camping Belgische kust

Activiteiten op de camping

Ook op de camping kunnen allerlei leuke activiteiten gedaan worden. Zo kun je op Kustpark Strand Westende aansluiten bij het animatieprogramma van de naastgelegen Kompas Camping Westende. Hier worden allerlei leuke dingen gedaan, voor jong en oud. Hetzelfde geldt voor Kustpark Nieuwpoort. Op Kustpark Westende kun je spelen in de waterspeeltuin en op het strand. De waterspeeltuin zorgt voor heel veel waterplezier.
Omdat Kustpark Nieuwpoort iets verder van het strand gelegen is, is hier een zwembad aangelegd. Zo kun je ook op deze camping Belgische kust genieten van waterpret. 

Accommodaties op de campings

Al onze campings aan de Belgische kust beschikken over mooie huuraccommodaties. Op Kustpark Strand Westende heb je keuze uit 4 luxe stacaravans en een huurtent. Deze accommodaties zijn stuk voor stuk volledig ingericht, zodat jij nergens rekening mee hoeft te houden. 
Ook op Kustpark Nieuwpoort heb je keuze uit 4 luxe stacaravans. Ook deze zijn volledig ingericht en voldoen dus aan al je wensen. Zo kun je pas echt genieten op je camping aan de Belgische kust.

Camping Belgische kust stacaravan

Kamperen aan de Belgische kust

Ook als je liever gaat kamperen aan de Belgische kust kun je op onze campings terecht. Nieuwpoort en Westende beschikken beide over mooie kampeerplaatsen, zowel voor tenten/caravans als voor campers. Je kan dus ook gemakkelijk met je eigen kampeermiddel vakantie komen vieren.

Kampeerplaatsen op Kustpark NieuwpoortKampeerplaatsen op Kustpark Strand Westende

Onze tips aan de Belgische kust

Boek jouw vakantie aan de Belgische kust