Chat with us, powered by LiveChat

De beste camperplaatsen

Boek een verblijf met een camper bij BestCamp op één van de (verharde) kampeerplaatsen

Steeds meer vakantiegangers kiezen voor het gemak van het kamperen met een camper, ook wel kampeerauto of mobilhome genoemd. Speciaal voor onze gasten met een camper hebben verschillende campings van BestCamp verharde camperplaatsen, waardoor je optimaal kunt kamperen met een camper. Uiteraard ben je ook op de campings zonder speciale camperplaatsen van harte welkom met een camper. 

Boek een camperplaats

Bekijk hier de campings met verharde camperplaatsen

Bekijk ons aanbod

Verblijf met een camper op een (verharde) kampeerplaats

Camperplaats met verharde ondergrond

De camperplaatsen op de BestCamp campings hebben veelal een verharde ondergrond. Dit kan zijn in de vorm van grind of kiezelstenen maar de camperplaatsen kunnen ook verhard zijn door geïntegreerde grondmatten die op de kampeerplaats zijn ingelegd. Deze grondmatten zorgen voor veel stevigheid en stabiliteit tijdens het verblijf. Bovendien zijn de grondmatten voorzien van gras, waardoor je als kampeerder met een camper toch het echte campinggevoel behoudt.

Campers zijn welkom op alle BestCamp campings, dus niet alleen de campings met speciale verharde camperplaatsen. Door de toenemende populariteit voor kamperen met een camper is tijdig reserveren raadzaam!

Acb-camperplaatsen-2
Np-camperplaats-70m-6

Camper Service Station

Speciaal voor gasten met een kampeerauto of mobilhome beschikken de BestCamp campings over een camper service station met een aparte uitstortplaats voor het chemisch toilet. Hier heb je ook de mogelijkheid tot het milieubewust afvoeren van vuilwater en het bijvullen van vers schoon drinkwater.

Sanitaire voorzieningen voor camper

Als je voor één van de BestCamp campings kiest om met je camper te kamperen, dan kun je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van topkwalititeit die zich op de camping bevinden. De moderne sanitairgebouwen staan verspreid over de campings, waardoor je als kampeerder altijd dicht bij één van de gebouwen verblijft. 

Ligging van camperplaatsen

De camperplaatsen liggen op verschillende plekken op de camping. Zo kun je, afhankelijk van de camping en de periode, kiezen voor een camperplaats in de buurt van een sanitairgebouw, het zwembad, de rivier, een speeltuin of bij de horecafaciliteiten. Of misschien kies je wel voor een camperplaats met een mooi uitzicht, in de schaduw of in de zon. Laat het weten in het opmerkingenveld.

Campings met verharde camperplaatsen in België: Ardennen Camping BertrixCamping Parc La ClusureCamping De ChênefleurKustpark Strand Westende en Kustpark Nieuwpoort.

Gh-comfortplaats-2