Chat with us, powered by LiveChat

Kamperen en accommodaties huren in het Franse Bretagne

Bretagne is een prachtig veelzijdig stukje Frankrijk. Je vindt er mooie kuststroken, vanwaar je mooi uit kan kijken op (het in Normandië gelegen) Mont-St-Michel, maar ook prachtige bossen uit de verhalen over Koning Arthur. Wie op zoek is naar een mooie vakantie in Noord-West Frankrijk zit in Bretagne aan het goede adres.

Bekijk onze twee campings in Bretagne

Kies voor twee prachtige campings 

Veelzijdig Bretagne

In Bretagne is veel mogelijk. Bij vakantiegangers is Bretagne vooral populair vanwege de vele wandelmogelijkheden. Het gebied kent geen hoge bergen, maar wel veel afwisselende natuur, zoals de kustlijn en de bossen. De ideale omgeving om steeds weer ergens anders heen te wandelen.

Bezienswaardigheden in Bretagne

Bretagne staat vol met bezienswaardigheden. Door de sterke invloed van het katholieke geloof zijn er veel kerken en twee kathedralen te vinden in het gebied. De kathedralen, Kathedraal St-Corentin en Kathedraal St-Pierre, zijn absoluut een bezoekje waard. 

Regio bretagne
Lr-omgeving-perros-guirec

Naast kerken en kathedralen zijn er ook genoeg middeleeuwse bouw-werken in het gebied te vinden. Kasteel Meur in Plougrescant en Château de Fougère in Fougère zijn twee van deze bouwwerken. Bij een bezoek aan deze kastelen waan je je weer even in vroegere tijden. Maar ook de kleine stadjes en dorpen in Bretagne voelen vaak middeleeuws aan.

Kamperen in Bretagne

Om de prachtige omgeving van Bretagne te kunnen ontdekken, is het fijn om een goede plek te hebben waar je je heerlijk kunt terugtrekken aan het eind van de dag. Dit kan perfect op Camping Le Ranolien of Camping Deux Fontaines. Deze prachtige campings aan de Bretonse kust, beschikken over fantastisch zwembaden. Als je jezelf wilt verzekeren van een geslaagde vakantie, dan zit je hier aan het goede adres.

Steden en dorpen in Bretagne

Tijdens een vakantie in Bretagne kun je de mooiste Bretonse landschappen bewonderen: ontdek met de oceaan op de achtergrond de mooiste kustplaatsjes waarlangs steile kliffen, fijnzandstranden, bontgekleurde vuurtorens en sprookjesachtige kastelen te bewonderen zijn. Breng ook zeker een bezoek aan de leukste dorpen en steden: Quimper, Vannes, Brest, Saint-Malo, Saint-Brieuc of Lannion

Df-omgeving-dolmen