Chat with us, powered by LiveChat

Kamperen en accommodaties huren in de Franse Bourgogne

BestCamp biedt een prachtige, gemoedelijke familiecamping in de Bourgogne, op de grens met de Ain. Camping Aux Rives du Soleil is ideaal gelegen langs de route du soleil en beschikt over eersteklas voorzieningen. De centrale ligging in Frankrijk zorgt ervoor dat dit een ideale camping is als overnachtingscamping. Maar ook voor langere verblijven biedt de idyllische omgeving genoeg om te doen en te zien. 

Boek een vakantie in de Bourgogne

Mogelijkheden op Camping Aux Rives du Soleil

Heerlijke vakantie onder de Franse zon

In de Bourgogne

De camping in Bourgogne ligt in het dorpje Pont-de-Vaux, vlakbij de Route du Soleil net boven Macôn. De rivier de Saône kronkelt hier mooi langs en is ideaal om te kanoën. Camping Aux Rives du Soleil is de ideale uitvalsbasis voor je ontdekkingstocht door de Bourgogne. 

Ontdek de veelzijdige Franse streek!
Bourgondisch eten kun je hier zeker! Bourgondië is een topbestemming voor een fijne vakantie niet heel ver van Nederland. Ontdek hier de vele historische gebouwen die onder meer te vinden zijn in de steden Dijon en Beaune. Beaune is het echte hart van de Bourgogne en staat bekend om het wereldberoemde wijnfeest in november. Wijnliefhebbers zijn in Beaune helemaal op hun plek!

Rs-kanon-1
Rs-omgeving-1

Regio Bourgogne

De Bourgonge is een wereldberoemd wijngebied. De talloze wijnhuizen produceren allerlei heerlijke wijnen, waarvan de Pinot Noir en de Chardonnay de bekendste soorten zijn. Naast de wijngaarden zijn er in de Bourgogne nog veel andere toeristische bezienswaardigheden, natuur en ruimte die garant staan voor een heerlijke vakantie.

Veel dorpjes en steden in de buurt zijn zeker een bezoekje waard: 

Regio Ain

De Ain is vernoemd naar de rivier Ain die door het departement stroomt en is een heerlijke bestemming voor iedereen die van wandelen, fietsen en de natuur houdt. In dit gebied liggen talloze meren en rustige wegen om eindeloos te genieten van de prachtige natuur. Kijk voor meer informatie over dit departement bij Ain Tourisme

Tijdens je verblijf mag je de volgende attracties zeker niet missen:

Rs-omgeving-bourgogne