Chat with us, powered by LiveChat

Vakantie aan de Belgische kust

Een vakantie aan de Belgische kust is toch wel hét perfecte plaatje. Voor het hele gezin is er de hele vakantie van alles te doen, zowel op de camping als op het strand of in de omgeving. Zandkastelen bouwen, een stoere activiteit als kitesurfen doen, verdwalen in een goed boek... Wat ga jij ongetwijfeld doen tijdens je vakantie aan de Belgische kust? 

Aan de Belgische kust overnachten?

De mooiste campings aan de kust vind je bij BestCamp. Vanaf de campings ben je zo op het strand om te genieten van het heerlijke strandleven. 

Direct naar alle campings aan de kust

of lees verder voor meer informatie over de campings.

Ons aanbod aan de Belgische kust

2 luxe campings

aan de Belgische kust

Campings aan de Belgische kust

Even heerlijk uitwaaien aan de Belgische kust. Genieten van het onbezorgde sfeertje en het mooie zandstrand waar je kunt aanschuiven op één van de vele gezellige terrasjes. BestCamp biedt jou heerlijke kampeerplaatsen en luxe accommodaties aan op twee topcampings aan de Belgische kust. Geniet van een heerlijke ontspannen vakantie met eersteklas voorzieningen binnen handbereik. 

Afstand tussen de parken aan de Belgische kust

Kustpark nieuwpoort kompas nieuwpoort zwembad 2
Camping aan zee Belgische kust

Parken aan de Belgische kust

De twee BestCamp parken aan de Belgische kust zijn de ideale vakantiebestemmingen voor gezinnen met kinderen en senioren. Zowel op het park als in de omgeving valt alles te beleven, zoals je kan verwachten van een vakantie aan de Belgische kust. 

Kustpark Strand Westende

Zoek je een camping die direct aan het strand ligt? Kustpark Strand Westende bevindt zich op ongeveer 800 meter van het strand, na een korte wandeling van nog geen 10 minuten ben je er al. Je vindt hier alle ingrediënten voor een gezellige vakantie met het gezin of met vrienden. Op deze camping aan de Belgische kust vind je een superleuke waterspeeltuin, waar kinderen urenlang kunnen genieten van alle waterpret! 

Kustpark Nieuwpoort

Kustpark Nieuwpoort ligt net als Kustpark Strand Westende aan het strand, alleen iets verderop (5 km van het strand). Het strand is met de fiets dus goed te bereiken. 

  • 3 verwarmde buitenzwembaden
  • Bar en taverne
  • Kindervoorzieningen

Wat is er te doen aan de Belgische kust?

De Belgische kust is altijd een aanrader, maar ook in de omgeving is van alles te doen en beleven. Wij geven je alvast een paar leuke tips.

Combineer een heerlijke strandvakantie met een bezoek aan de monumentale stad Brugge of de attractieparken Plopsaland en Bellewaerde

Op beide topcampings aan de Belgische kust staan vriendelijke beheerders klaar om jou te ontvangen voor een onvergetelijke vakantie! En voor de geschiedenisliefhebbers onder jullie: de historische stad Ieper is ook zeker aan te raden voor een bezoekje!

Steden aan de Belgische kust

Ga je de Belgische kust verkennen en ben je benieuwd wat de mooiste badplaatsen in België zijn? Deze badplaatsen moet je ongetwijfeld bezocht hebben:

  • Knokke
  • Oostende
  • Blankenberge

En... natuurlijk Westende en Nieuwpoort. 

Ontdek onze campings aan de Belgische kust

We-omgeving-brugge