Chat with us, powered by LiveChat

Kamperen en accommodaties huren in Belgisch Limburg

Ben je op zoek naar campings in Belgisch Limburg? Vakantiepark Goolderheide gelegen in Belgisch Limburg is meer dan een gewoon vakantiepark. Allereerst is de situering prachtig! Midden in de natuur vlakbij het unieke Nationaal Park Hoge Kempen en Bokrijk. Tevens ligt het park vlakbij de Belgisch-Nederlandse grens in de plaats Bocholt op slechts 40 km van Eindhoven en Hasselt.

Verschillende mogelijkheden op Camping Goolderheide

Camping Goolderheide

In Belgisch Limburg

Campings in Belgisch Limburg

Kamperen in Belgisch Limburg betekent vakantie vieren in een groene provincie met een, voor sommigen, onverwachte veelzijdigheid. Je vindt hier prachtige natuurgebieden voor fietsers én wandelaars. Natuurliefhebbers mogen zeker niet het grote beschermde Nationaal Park Hoge Kempen missen! 

"Wij hebben kris kras in en door en rond het Nationaal Park Hoge kempen gefietst. Prachtig! Als je een vroege vogel bent, kun je zelfs wat wild spotten. We hebben heerlijke fietsdagen beleefd in deze omgeving." - Kristien

Regio belgisch limburg 2
Omgeving plopsa

Tevens vind je in de regio bijzondere winkelsteden en grote outletcentra. Een rondleiding door de oude mijnen valt ook zeker onder een van de aanraders.  Ontdek hier de geschiedenis van de mijnbouw, maar ook de kunst en cultuur. Voor een leuk dagje weg met kinderen ben je bij Plopsa Indoor in Hasselt helemaal aan het goede adres! Camping Goolderheide in Belgisch Limburg is de enige camping in Belgisch Limburg met een beoordeling van de ANWB en ADAC van 4½ ster. Op deze camping in Belgisch Limburg kun je heerlijk kamperen of een ruime stacaravan huren of andere mooie accommodatie huren.

Bourgondisch Belgisch Limburg

De provincie Belgisch Limburg staat bekend als de ultieme plek voor fijnproevers en levensgenieters: lekker eten, speciale bieren en mooie smaakvolle wijnen. Vanaf  Camping Goolderheide kun je een unieke bier- en wijnroute volgen door Limburg met bierbrouwerijen en wijndomeinen. Tevens is Limburg al jarenlang dé fietsprovincie van België. Belgisch Limburg is ‘Dichtbij en gastvrij!’.

Reserveer nu je verblijf op Camping Goolderheide in Belgisch Limburg!

Gh-inkom-2