Chat with us, powered by LiveChat

Bastogne is een van de grootste steden in de Ardennen. Je vindt hier talloze historische monumenten die je herinneren aan de 'Slag om Bastogne'. Zo staat hier er het beroemde Bastogne War Museum, het Mardasson monument en het Bos van de Vrede.

Historische monumenten

Bastogne heeft in de Tweede Wereld oorlog zwaar onder vuur gelegen. Van het oude Bastogne is hierdoor helaas weinig meer over. De grote aantrekkingskracht van deze stad zijn nu dan ook de historische bezienswaardigheden. Zo zijn er diverse oorlogsmonumenten te vinden in en rondom de stad. Aan de rand van de stad vind je een van de oudste overblijfselen .De poort vormde destijds een van de toegangspoorten tot de stad en stamt nog uit de middeleeuwen.

Tips in Bastogne

Overnachten op de camping vlakbij Bastogne

Vanaf Bastogne Ardennen bereik je binnen 45 minuten Camping Bertrix, Camping Parc La Clusure, Camping Spa d'Or of Camping Petite Suisse. Drie heerlijke campings in de Ardennen die zijn voorzien van eersteklas voorzieningen. Tevens hebben ze beiden een mooi buitenzwembad en wordt er in de schoolvakanties een animatieprogramma opgezet.

   

De Belgische Ardennen

Prachtige campings in de natuur

5 topcampings voor jou geselecteerd

Onze campings in de Ardennen zijn speciaal geselecteerd voor jouw vakantiegemak. Ze beschikken over goede voorzieningen en faciliteiten. Een vakantie in de Ardennen met BestCamp is daardoor altijd een goed idee.

Campings in de buurt van Bastogne

BestCamp biedt verschillende campings in de buurt van Bastogne aan. Zo kun je heerlijke vakantie vieren op Ardennen Camping Bertrix. Maar ook op Camping Parc La Clusure ga je het gegarandeerd naar je zin hebben. En wil je een camping met een prachtig uitzicht? Kom dan naar Panoramacamping Petite Suisse.

Mooie campings met zwembad

Ook als je lekker op de camping wilt blijven is er genoeg te doen. Al onze campings beschikken namelijk over een zwembad. Camping Bertrix beschikt zelfs over een van de grootste buitenzwembaden van de Ardennen. Je kan dus gerust zeggen dat je heerlijk kan zwemmen in de Ardennen.

Ook genieten in de rest van het land

Ook de rest van België heeft geen geheimen voor BestCamp. Je kan bijvoorbeeld heerlijk naar de kust. Een vakantie op Kustpark Strand Westende of Kustpark Nieuwpoort biedt een heelrijke vakantie aan zee. Of bezoek Belgisch Limburg, een prachtige regio. Hier kun je heerlijk fietsen en genieten.