Jeu de Boules lentetoernooi

Jeu de Boules lentetoernooi
stacaravan op camping Bertrix

Van 30-06-2017 tot 03-07-2017 v.a. € 150

Speel je graag het Franse spel "petanque", oftewel jeu de boules? Reserveer dan het weekend van 30 juni tot 3 juli een accommodatie op camping Bertrix en doe mee aan het gezellige en sportieve Jeu de Boules lentetoernooi.

Van vrijdag 30 juni tot maandag 3 juli organiseert Ardennen Camping Bertrix voor de negende keer het gezellige Jeu de Boules lentetoernooi. Op de schitterend gelegen viersterren camping zijn er naast de officieel aangelegde Jeu de Boules banen ook verspreid over de camping excellente mogelijkheden voor pétanque.

Ook voor niet spelende partners en kinderen is plezier en vermaak gegarandeerd dankzij een groot verwarmd zwembad met zonneterras, een fantastisch kinderspeelbos, een overdecte recreatieruimte, verschillende sportvelden, een speeltuin en nog veel meer. Zo wordt het een geweldig weekend voor het hele gezin!

 

Jeu de Boules stacaravan:

3 nachten: 30 juni – 3 juli voor slechts € 150,-
7 nachten: 26 juni – 3 juli voor slechts € 259,-
Inclusief: 2 personen, lakens, eindschoonmaak, elektriciteit en reserveringskosten.
Exclusief: toeristenbelasting
Extra’s: extra persoon 3 nachten kost € 15,-, extra persoon 7 nachten kost € 35,-

Reserveer snel, want het aantal beschikbare stacaravans is beperkt! Indien je dit arrangement wenst te reserveren, neem dan telefonisch (0032 (0)61 41 22 81) of per e-mail (info@campingbertrix.be) contact op met Ardennen Camping Bertrix. 


Totaal 1 camping

v.a. € 150 Ardennen Camping Bertrix
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star

Ardennen Camping Bertrix

België Belgische Ardennen

Ardennen Camping Bertrix is een prachtige camping in de Belgische Ardennen gelegen op één van de mooiste plekken in de natuur. De camping is rijk aan activiteiten voor klein en groot. In de buurt van deze viersterren ANWB-camping vind je prachtige historische steden zoals Bouillon en Bastogne.

Bekijk camping