Chat with us, powered by LiveChat

Exclusieve wandelreis op Ardennen Camping Bertrix

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in deze exclusieve en bijzondere wandelreis in de Belgische Ardennen op Ardennen Camping Bertrix! Deze reis is samen met de KWBN (wandelbond) ontwikkeld. Als KWBN-lid krijg je bij aankomst nog een leuk extraatje.

De wandelreis is volgeboekt, het is niet meer mogelijk om te reserveren.

Mocht je nog geïnteresseerd zijn, dan kunnen we je wel op de reservelijst plaatsen. Mocht er iemand annuleren, dan kunnen we contact opnemen.
Neem hiervoor telefonisch contact met ons op: 070 8900 620.

Verblijf in een 4-persoons stacaravan

Belgische Ardennen

rondom het stadje Bertrix

Wandelen in de prachtige omgeving

Camping Bertrix

in de Belgische Ardennen

4* ANWB camping

De wandelreis door de Belgische Ardennen vindt plaats van donderdag 16 september tot en met zondag 19 september. Je verblijft op Ardennen Camping Bertrix in een 4-persoons Flores stacaravan. Op zondag geniet je van een late check-out en hoef je pas na de wandeling de sleutel van de stacaravan in te leveren. 

De prijs voor dit verblijf van 4 dagen / 3 nachten komt inclusief twee personen op € 199,00. Voor de derde en vierde persoon in dezelfde accommodatie geldt een toeslag van € 49,00 per persoon. Hieronder zie je het programma van de wandelreis en wordt er uitgelegd hoe je dit arrangement kunt reserveren. 

Programma en reserveren

Het arrangement: 

 • Periode: van donderdag 16 september tot en met zondag 19 september 2021 (4 dagen / 3 nachten)
 • Maximaal 40 personen, dus reserveer snel, want vol = vol
 • Verblijf in een eigen 4-persoons Flores stacaravan op Ardennen Camping Bertrix. Er worden geen andere gasten bij jou in de stacaravan geplaatst.
 • Kennismaken met elkaar en de wandelgidsen op donderdagavond
 • Wandelingen op vrijdag, zaterdag en zondag
 • Mogelijkheid tot een gratis late check-out op zondag
 • Inclusief eindschoonmaak, lakenpakketten, verbruik van gas/water/elektriciteit en reserveringskosten

Als lid van KWBN (wandelbond) krijg je bij aankomst ook nog een leuke Goodiebag met o.a. een welkomstdrankje per persoon en badmintonsetje.

Geef in het opmerkingenveld in de laatste stap tijdens het boeken aan dat je lid bent van de wandelbond door het vermelden van je lidmaatschapsnummer. 

Programma

 • Donderdag 16 september: kennismaken met elkaar en met de wandelgidsen. Uitleg over het programma
 • Vrijdag 17 september: uitstapwandeling Herbeumont: ± 13 km
 • Zaterdag 18 september: dagtocht vanuit de camping: ± 17 km
 • Zondag 19 september: afsluitende wandeling: ± 8 km

Reserveren

Boek een 4-persoons Flores stacaravan van donderdag 16 tot en met zondag 19 september 2021. Geef in het opmerkingenveld in de laatste stap aan dat je wilt deelnemen aan de wandelreis. Het wandelarrangement wordt achteraf door de camping aan je reservering toegevoegd.

De wandelreis is volgeboekt, het is niet meer mogelijk om te reserveren. Ben je nog geïnteresseerd? We hebben een reservelijst. Mocht er iemand annuleren, dan kunnen we alsnog contact opnemen. Bel voor een plaats op de reservelijst: 070 8900 620.