Chat with us, powered by LiveChat

Hallo Jumbo.... pak nu € 100,- korting in de Ardennen

Jumbo bestaat 100 jaar. En dat vraagt om een extra voordelige vakantie in de Belgische Ardennen. Daarom krijg je nu € 100,- korting op een verblijf in een stacaravan (minimaal 3 nachten) in de periode tussen 1 september 2021 en 30 juni 2022, met uitzondering van het Paasweekend, Hemelvaart en Pinksteren op Camping de Chênefleur en Ardennen Camping Bertrix. Lees snel verder voor de voorwaarden.

Leuk dat je op onze website bent beland. Dat betekent waarschijnlijk dat jij geïnteresseerd bent in een voordelige vakantie in de Ardennen. En dat is precies wat bij jou te bieden hebben: een heerlijke vakantie op Ardennen Camping Bertrix of Camping de Chênefleur, in een stacaravan. Hoe je deze korting kan pakken? Dit zijn de voorwaarden:

  • Je reserveert een verblijf van minimaal 3 nachten in een stacaravan.
  • Je verblijf vindt plaats tussen 1 september 2021 en 30 juni 2022.
  • Je verblijf valt niet samen met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren.
  • Je vermeld, in het opmerkingenveld tijdens je reservering, de actiecode 'Hallo BestCamp'. Dan verwerken wij de korting handmatig in de boeking. 
  • Je zorgt er voor dat je een onvergetelijke tijd hebt in de Ardennen!

Voldoet jouw boeking aan bovenstaande voorwaarden? Dan heb jij jezelf verzekerd van € 100,- jubileumkorting op je boeking.