Zomerkorting op Campings in België

Last minute zomerkorting
Campings in België

BestCamp biedt campings in België met een veelzijdig aanbod aan kampeerplaatsen en accommodaties. Gelegen op prachtige locaties zijn er BestCamp campings aan de Belgische kust, campings in de Belgische Ardennen en campings in Belgisch Limburg. Boek nu een vakantie naar België en geniet van zomerkortingen tot 20%.

Ardennen Camping Bertrix en onze campings aan de Belgische Kust, Kustpark Strand Westende en Kustpark Nieuwpoort, bieden een zomerkorting tot 20% korting aan op de basis huurprijs van een accommodatie. Boek nu een vakantie in één van onze accommodaties en geniet van een voordelig verblijf in het hoogseizoen. 

 • Ardennen Camping Bertrix is een prachtige terrassencamping met met schitterend gelegen kampeerplaatsen en luxe stacaravans. De camping biedt in het hoogseizoen veel activiteiten voor de kinderen en is gelegen in de buurt van de historische steden Bouillon en Bastogne.
  Voor alle typen kampeerplaatsen en de 6-persoons stacaravans geldt een korting van 10% in de periode tot 31 augustus. Voor de 4-persoons Flores stacaravan, de huurtenten en de hutten geldt een korting van 20% voor de periode tot 31 augustus. 


 • Camping Parc La Clusure ligt In het hart van de Belgische Ardennen, tussen de toeristische plaatsjes Saint Hubert en Rochefort en is een schitterende ANWB 4,5 sterren camping. De ligging van Ardennen Camping Parc La Clusure in een prachtige vallei aan de oevers van het visrijke riviertje de L’Homme, is uniek.
  Korting van 10% is van toepassing op de volgende accommodatietypes tot 31/08: de 4-persoons Oakley stacaravan, de 4-persoons Life stacaravan (geschikt voor mindervaliden), de 4-persoons Bungalenne, de 6-persoons Estivo stacaravan en de 6-persoons Bungalenne

 

 • De stacaravans op Kustpark Strand Westende zijn gelegen aan de Belgische kust op nog geen kilometer van de zee en het strand. Dat betekent dat je vanaf het park richting het strand kunt wandelen en enkele dagen of je complete vakantie aan zee kunt doorbrengen.
  Korting van 10% is van toepassing op alle vier de typen stacaravan tot 27 augustus.

 • De stacaravans op Kustpark Nieuwpoort zijn gelegen op nog geen 5 kilometer van de zee en het strand. Op Kustpark Nieuwpoort kun je ook heerlijk zwemmen in één van de drie verwarmde buitenzwembaden, waar zowel volwassenen als kinderen zich heerlijk kunnen vermaken.
  Korting van 20% is van toepassin op de beide Pacifique stacaravans van 18 tot 25 augustus. Een korting van 10% is van toepassing op alle vier de typen stacaravan in de periode tot 25 augustus. 


Bovenstaande kortingen wordt berekend over de basishuurprijs (niet over bij te boeken / verplichte extra's). De korting is enkel van toepassing op nieuwe reserveringen. De kortingen zijn niet te combineren en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.  


Totaal 0 campings