Last minute zomerkorting Camping Bertrix

40% last minute zomerkorting
op Ardennen Camping Bertrix

Op Ardennen Camping Bertrix kun je een compleet ingerichte luxe stacaravan, Kabouter Plop Familietent, XL bungalowtent, Chalet of Ardennen Hut huren. Zo geniet je van de gezelligheid op de camping maar hoef je geen complete kampeeruitrusting aan te schaffen. Boek nu één van onze accommodaties en geniet tot 23 juli van een korting van maar liefst 40%.

Alle huuraccommodaties zien er verzorgd uit en zijn uitstekend onderhouden. Wij bieden verschillende typen aan, zo is er voor iedereen een accommodatie op maat te huur op Ardennen Camping Bertrix. Maak nu de keuze voor één van onze stacaravans, huurtenten of hutten

Ardennen Camping Bertrix biedt voor verblijven tot 23 juli een korting van maar liefst 40% op de basis huurprijs van een accommodatie. Boek nu een vakantie in één van onze accommodaties en geniet van een voordelig verblijf in het hoogseizoen. 

De korting wordt berekend over de basishuurprijs (niet over bij te boeken / verplichte extra's). De korting is enkel van toepassing op nieuwe reserveringen en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.  


Totaal 0 campings